Inici Poliesportiu Podis de Samuel Delgado i Jordi Coromines a la travessa de la...

Podis de Samuel Delgado i Jordi Coromines a la travessa de la costa de Mataró

El passat diumenge 14 de maig es va disputar la IV edició de la travessa costa de Mataró, que es disputava amb dues modalitats, la travessa popular de 800 metres i una més llarga de 5000m.

[Img #23176]Entre les dues proves més de 80 participants es llençaren a l’aigua, entre ells diversos integrants del CERRR Igualada: Jordi Coromines que realitzà la de 5000 metres; i Samuel Delgado, Jaume Valls i Maria Sabroso en la modalitat de 800 metres. Cal destacar la tercera posició de Jordi Coromines en la travessa de 5000 metres i la segona posició masculina de Samuel Delgado en la de 800, així com la reaparició de Maria Sabroso en una competició esportiva després d’una llarga lesió.

Isabel Castaño a la Cursa dels Templers
Per altra banda, es va disputar a Lleida la IX edició de la cursa dels templers, amb una distància de 10 km i que enguany comptà amb gairebé 800 participants. La corredora del CERRR Igualada Isabel Castaño hi va participar, finalitzant la prova amb un temps de 59:12, aconseguint la 52a posició de la seva categoria.