Inici Enric Senserich Poca feina…

Poca feina…

COMPARTIR

S’ha retirat un fragment d’aquest article d’opinió per ajustar-se als criteris de respecte i llibertat d’expressió. Disculpeu la seva publicació inicial.

La poca feina de certes persones fa que pentinin el gat i no es donen compta de que cal treballar en coses positives i oblidar aquell que diuen que no és el seu Rei, si no haguessin tingut poca feina no estarien estripant, ni cremant fotos de ningú, jo ja ni recordava que a Espanya i havia un Rei, i ara tothom parla del Rei i d’elles… Si estem treballant en el Procés no cal perdre el temps, però es clar potser era que no havien sortir gaire als diaris aquests dies i calia donar la nota i tots com babaus a veure que feien i els jutges i polítics prenen nota… ah i després no els renyeu que s’enfaden i llavors en tenen la culpa els companys de “Junts pel Sí” que treballen pel procés, però seguint unes normes bàsiques, que després, si mai aconseguim ser un país lliure, ells exigiran als altres que compleixin, o potser continuaran anant en contra del sistema propi?

Semblaven unes nenes jugant al pati, no de persones que tenen una responsabilitat dins d’un Parlament…. és una llàstima que fem això a Catalunya, en aquest moments, doncs ara cal ser més seriosos, si vols que et respectin has de respectar tu primer, cal ser més senyores… ja estem en una altra pantalla, amb una pel·lícula actualitzada dins d’un nou espai temps, no podem seguir amb les coses del passat, mirem de fer un futur millor, no de seguir amb les mateixes tonteries, sinó cap país ens prendrà seriosament, però tenir la barra de criticar al Conseller i als Mossos, quan elles ja saben que tenen de complir ordres estrictes dels jutges de l’Audiència Nacional, també per uns fets d’altres amb poca feina… A Catalunya hauríem de tenir altres formes de manifestar el nostre rebuig del que fa l’Estat espanyol i més correctes actualment, ja que tothom mira que fem i d’aquesta manera tant simplista i barroera, fa mal d’ulls. Podien estar preparant el dossier per la Cimera del dia 23… o anar als hospitals a fer companyia als malalts… o manifestant-se a favor de la Pau al Món, que prou falta fa….

La gent diu… “o és que són de la CUP…” a sí ? i això? i pel que m’han contestat significa que ja sabem que fan bestieses (….) home o dona, la gent ja dóna per fet que tenen aquestes sortides de cavaguet… Però es clar si només fossin escenes pintoresques i simplistes no passaria res, però per la seva desídia o poca feina i mal feta, no van aprovar els pressupostos de Catalunya i ara la setmana vinent veurem que fan, llavors poder cremaran els mateixos pressupostos perquè sí, per sortir als mitjans, però no pensant amb els catalans i catalanes i el que suposa de negatiu no tenir el pressupost aprovat i en marxa. Què faran? Celebrar el Nadal? o tampoc el celebren… i cremaran el tió, o el caganer? Perquè en el Mas ja el van cremar….. qui toca ara ?

Perdoneu si ho dic tot tant clar, però vosaltres la CUP feu que moltes persones ens sentim avergonyits de les vostres manifestacions i/o sortides de to… Ja sé que en tots els grups o entitats hi ha persones de tot tipus, ningú és perfecta, però sembla que tingueu estudiades les sortides de to i això no és l’APM.

Us ho demano, si us plau, actueu pensant en el país i que hi ha moltes persones que tot i sentir-nos defraudats pel sistema, volem que s’actuï d’una altre forma, doncs les formes també són importants, ja tots fem o diem tonteries en la nostra vida, però els que ens representen al nostre Parlament voldríem que fossin més “normals” i compromesos de veritat i amb coherència.

Que tinguem tots un BON NADAL i que el 2017 ens porti la Independència, per un Futur Millor per mi, pels meus fills, nets i per tothom, i que cada família gaudeixi de lo necessari per viure dignament i en Pau. Per la CUP i tots els altres també….

Enric Senserrich

COMPARTIR

1 COMENTARI

 1. -Suposu que si no recordes que -legalment- vivim i mantenim econòmicament una monarquia és per què tu i el teu partit heu legitimat i conviscut sempre amb aquest sistema autoritarui injust (d’arrel mediaval i que s’oposa al principi d’igualtat).

  -Els fets a que et refereixes arrenquen per un informe dels Mossos (que van actuar d’ofici) per un tribunal espanyol hereu directe (com el Rei) del franquisme: l’Audiència Nacional. Per tant, tota l’argumentació que la CUP «vol sortir als mitjans» cau per terra. Siguem rigorosos quan escrivim.

  -Parlar de respecte quen vostè no el té és, si més no, curiós. L’escrit utilitza un to paternalista, homòfob, misògen i durament barroer, dels que, enlloc d’argumentar i generar debat, insulten. Suposu que és la doble moral de la «gent d’ordre».

  -Utilitzar «Catalunya no s’ho mereix» em recorda quan parlava en Jordi Pujol i la Marta Ferrusola. Sí, els vostres amics que, durant molt temps, heu jugat al peix al cove i heu confós partit-família-país.

  -Utilitzar arguments com «la pau al món», «visitar a malalts a l’hospital»… és d’una «caritat cristiana» barroera i lletja. Recordem les retallades a la sanitat pública? Recordem qui és el Sr. Xavier Crespo -del vostre partit- i els caos de corrupció que té? Recordem els deutes del vostre partit amb enitats bancàries que no de ben segur no treballen per «la pau al món»? Recordem el lema racista del vostre partit el 2011 «a Catalunya no hi cap tothom”?

  -Ridiculitzar la gent, dir-li que «no és normal»… és, per mi, una vergonya.

FER UN COMENTARI

*