Inici Gent La Pobla de Claramunt recapta més de 1.200 euros per a la...

La Pobla de Claramunt recapta més de 1.200 euros per a la lluita contra el càncer

COMPARTIR

La Pobla de Claramunt va recaptar, el diumenge 13 de novembre, 1.230 euros per a la lluita contra el càncer. Es va organitzar una caminada i un esmorzar popular, que van arribar a la setena edició. A la caminada hi van participar una quarantena de persones i a l’esmorzar, una vintena.

Aquestes dues activitats les va organitzar la delegació poblatana de l’Associació Espanyola contra el Càncer, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Cap a 2/4 de 9 del matí, els caminants es van trobar a la plaça de l’Ajuntament. A partir d’aquest punt van fer un recorregut cap al camí del Cargol i fins al turó de la Guàrdia. La caminada la va dirigir el regidor d’Esports, Juan Carlos Pérez, i va tenir una durada, aproximada, de dues hores.

L’esmorzar, que va consistir en un entrepà i una beguda, es va fer al Teatre Jardí. Els caminants també van poder comprar l’esmorzar abans de sortir. A 2/4 de 12 del migdia es va fer el sorteig d’una panera, que es va sortejar entre els números que, dies abans, van vendre voluntaris casa per casa. L’obsequi li va tocar a l’Hotel Robert.

FER UN COMENTARI

*