Inici Destacats Plomes anoienques en una relectura irònica dels Deu Manaments

Plomes anoienques en una relectura irònica dels Deu Manaments

COMPARTIR

Amb el títol “Que Déu ens agafi confessats!” i publicat per Edicions de l’Albí, acaba d’arribar a les llibreries un recull de contes que proposa una relectura desenfadada i irònica dels Deu Manaments. El llibre el signa la Lola Palau, nom d’un nou col·lectiu format per deu veus narratives consolidades, entre les quals els anoiencs Joan Pinyol i Josep Maria Solà, a més dels bagencs Llorens Capdevila, David Clusellas, Pilar Duocastella, Jordi Estrada i Pep Garcia, a més de la solsonina Dolors Guàrdia, del berguedà Jordi Cussà i de l’osonenc Antoni Pladevall.

Deu autors per a deu manaments gràcies a Déu reinterpretats laicament. Aquesta nova proposta editorial es va donar a conèixer de manera ben exitosa el passat 6 de setembre a l’espai Òmnium de Manresa i el dia 7 a l’Escenari 1 de la Setmana del Llibre en Català a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.

El llibre és el primer d’una nova col·lecció de l’editorial berguedana que comana Jaume Huch i que amb el nom d’“Altres veus, altres àmbits” proposa treure a la llum peces literàries i autors de les comarques centrals de Catalunya injustament desconeguts, com ara l’obra “Quan era noi” d’Alexandre de Riquer i “L’ardenta cavalcada”, de Ramon Vinyes, que es troben en preparació.

“Que Déu ens agafi confessats” es presentarà a la plaça de Cal Font d’Igualada, dins la programació del Mercat de Lletres, dissabte 29 de setembre a les 13.00h. amb l’assistència dels autors.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*