Inici Destacats La pilot vilanovina Maria López guanya en la Categoria Open Femení del...

La pilot vilanovina Maria López guanya en la Categoria Open Femení del Campionat de Catalunya de Trial

COMPARTIR

Maria López, representant del MC DSB Trial La Pobla de Claramunt, ha deixat empremta a la competició de trials de Catalunya en la categoria Open Femení. Amb el suport incondicional de diversos patrocinadors, com Félez CS Suministros S.L., Supermercats Supermas, Marctrans, SAS-TEC, Marcel·lí Vendrell Subministraments i l’Ajuntament de Vilanova del Camí, la pilot vilanovina ha aconseguit una victòria espectacular que la posa al capdavant de la classificació.

En la recent competició, Maria López va aconseguir una impressionant primera posició amb un total de 51 peus, demostrant la seva destresa i habilitats excepcionals en aquest esport. Aquesta victòria col·loca la Maria a una destacada distància de les seves rivals més pròximes, amb una diferència de 19 peus respecte de la segona classificada i un ampli marge de 34 peus respecte de la tercera classificada.

La seva actuació a l’Open 2023, la consolida com una de les figures més destacades en aquest esport a Catalunya. L’Ajuntament de Vilanova del Camí, que ha estat un dels seus patrocinadors més importants, està orgullós de l’èxit de Maria López i de la seva dedicació incansable.

La pròxima prova del Campionat de Catalunya està programada per al 29 d’octubre a Tona, i tots els ulls estaran posats en Maria López mentre intenta mantenir el seu impressionant rècord i defensar la seva posició com a líder de la competició. L’esperit competitiu i la determinació de la Maria segurament faran que aquest esdeveniment sigui una cita imprescindible per als amants del trial.

Maria López ha demostrat que amb determinació, treball dur i el suport dels seus patrocinadors, no hi ha límits per al seu èxit en el món del trial.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*