Inici Societat Piera TV celebra diumenge la seva gala solidària

Piera TV celebra diumenge la seva gala solidària

COMPARTIR

El Teatre Foment acollirà diumenge una jornada solidària plena d’actuacions que pretén recaptar aliments per a les famílies més desfavorides del municipi

El proper diumenge dia 27 de novembre els pierencs i pierenques podran participar en una nova jornada solidària que es posarà en marxa a partir de les 17.30 hores. El Teatre Foment acollirà la Gala prèvia a la Marató de Piera Televisió. L’objectiu de totes dues iniciatives és recaptar el major nombre d’aliments que es faran arribar a Càritas per atendre a les famílies amb menys recursos del poble. La Marató, prevista per al proper 10 de desembre, arribarà aquest any a la seva 18a edició.

La Gala de Piera TV torna amb la intenció de convertir-se un any més en un esdeveniment lúdic i festiu i amb un ampli programa d’actuacions. Hi participaran el Gall Mut, l’Agrupació Sardanista de Piera, l’Abril i en Màrius Montmany, l’Esbart “Egarenc” del social de Terrassa, la Banda-Orquestra de Piera, Màia i Mari Carmen (imitadora de Lina Morgan). No faltaran tampoc Sevillanes “El Amanecer de Piera”, Barca de Mitjana “Havaneres”, el Ballet Clàssic de Barcelona, Dansa Bollywood de Piera, Sevillanes de Can Mas, un imitador de Michael Jackson, actuacions de balls de saló, els grups de claqué i dansa-jazz de l’Escola Luthier i l’actuació dels alumnes de les escoles de ball Txiki Bastida i “Dance Luxury”.

En l’anterior edició de la Gala de Piera TV es van recollir més de 400 quilos d’aliments.

Com cada any la Marató te una cançó original com a banda sonora. Aquest any la cançó es titula Rere Teu del grup pierenc Gall Mut, amb la producció de nView Sessions. Una cançó de rumba fusió, que parla de la situació de moltes famílies que, a causa de la situació econòmica, es veuen abocades a abandonar casa seva per buscar una vida millor. El videoclip de la cançó es pot veure en aquest enllaç.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*