Inici Societat Piera comença a instal·lar ‘cat hotels’ a les colònies felines del municipi

Piera comença a instal·lar ‘cat hotels’ a les colònies felines del municipi

COMPARTIR

La regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Piera ha impulsat la creació d’una sèrie de “cat hotels”, refugis per a gats que seran distribuïts al voltant d’algunes de les colònies felines de la vila.

L’objectiu de l’adaptació d’aquests refugis, feta per la Brigada municipal, és que els gats ferals puguin protegir-se del fred i la pluja gràcies a aquests contenidors reciclats i adaptats a les necessitats dels gats. Dins dels refugis, els gats disposen de menjar i aigua, proporcionat periòdicament per les més de 70 alimentadores, voluntàries acreditades per l’Ajuntament.

El primer “cat hotel” ja ha estat instal·lat a la colònia feral de Can Martí i s’espera que aviat vagin arribant a més racons de Piera. Per exemple, a Can Canals, els alumnes de l’Escola Creixà s’encarreguen de la decoració del cat hotel que anirà destinat al seu barri.

Des de fa més d’un any, la regidoria de benestar animal s’està aplicant el mètode CER (Captura, Esterilització i Retorn) per controlar la natalitat dels gats de la vila. Gràcies a la campanya, més de 100 gats han estat esterilitzats fins al moment.

Montse Porras, regidora de benestar animal, afirma que es continuarà treballant per dignificar la vida dels gats que fan vida a les més de 60 colònies ferals que hi ha actualment al municipi.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*