Inici Societat Per la Conca inicia una campanya de micromecenatge per aturar el Pla...

Per la Conca inicia una campanya de micromecenatge per aturar el Pla Director Urbanístic

COMPARTIR
Foto: Unió de Pagesos / Jordi Rull

Des de l’Associació Per la Conca han presentat un recurs contenciós administratiu al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per impugnar el Pla Director urbanístic de la Conca d’Òdena.

Han identificat una llista d’aspectes que asseguren que vulneren la legislació vigent, concretats per l’advocat Eduard de Ribot, i que han documentat en informes tècnics. Un cop elaborats, l’advocat ha utilitzat els informes per redactar l’escrit de demanda en el que s’invoca les lleis i normatives infringides. El document resultant, més de 100 pàgines, s’ha dipositat al TSJC mitjançant els procuradors.

Han impugnat que els nous polígons inclouen sòl que per llei ha de ser no urbanitzable, com ara sòl forestal no urbanitzable, sòl amb pendents del 20%, sòl protegit, sòl afectat per riscos naturals, sòl amb valor de connector natural, sòl amb valor agrícola o per no respectar convenientment el resultat de la consulta ciutadana a Jorba, entre d’altres aspectes.

El cost econòmic total, comptant les minutes de l’advocat, els procuradors i el pèrit, és d’aproximadament 15.000 euros. Per això han activat una campanya de micromecenatge per poder fer front a les despeses que els falten cobrir.

L’entitat anuncia que amb les donacions es podran rebre recompenses de proximitat com ara un lot de productes del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, visites guiades per als terrenys afectats o postals guanyadores de concursos, entre d’altres.

La campanya està activa al següent enllaç: https://www.goteo.org/project/salvem-la-conca-d-odena

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*