Inici Societat Participada segona edició del Festa’l riu

Participada segona edició del Festa’l riu

COMPARTIR

Jornada aclaparadora de participació en la segona edició del Festa’l riu, una jornada feta en positiu per reclamar un riu net i viu.

Tallers d’aquarel.les, ioga, ocells, passejades, etc. amb 30 persones inscrites, jocs a vessar d’infants, torneigs impressionants d’escacs i bitlles catalanes entre moltes més activitats.

On com sempre destaca el concurs de recollida de brossa al riu amb un total de 460 kg. retirats del riu, la gran majoria tovalloletes que es tiren pel vàter. Han estat moltes les persones que ens han manifestat el malestar per l’estat actual de degradació del riu i amb ganes de que es pugui recuperar.

Els organitzadors fan agraïment molt especial a totes les persones que hi han participat, les persones voluntàries i les empreses i entitats següents per la seva col.laboració desinteressada: Despell, Leather cluster BCN, Quimser, Atlas fundació, Ecomercaderet, Grup Carles, Ecosec, Escoleta Waldorf, Om ioga, Club escacs Igualada, Xauxa, Eixarcolant, Re-joc, Ajuntament d’Igualada, Flors i plantes Roset, Lobalabo, Fruits secs Roset, Ingravita, Jocs sense fronteres, institut ICRA, Uecanoia i associació CEN.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*