Inici Poliesportiu Participació anoienca a la Final Nacional de Cros dels Jocs Esportius Escolars

Participació anoienca a la Final Nacional de Cros dels Jocs Esportius Escolars

COMPARTIR

Aquest diumenge 10 de març s’ha disputat la Final Nacional de Cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) 2024. Un miler d’infants i joves han participat en aquesta primera final de la temporada de l’esport català a Santa Coloma de Farners. L’organització ha anat a càrrec del Consell Esportiu de La Selva i la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

Entre el miler de participants, la comarca de l’Anoia ha estat ben representada. Pau Farrés de l’Escola Mowgli d’Igualada ha participat en la categoria Benjamí Masculí de la Final assolint la vintena posició en la classificació. En la mateixa categoria i també de la mateixa escola, l’Àlex Vaqués ha assolit la 21a posició. I en categoria Cadet Masculí, el jove Jan Marí del Club Atlètic Can Mas de Piera ha representat la comarca assolint també un meritori resultat sent el 27è classificat de la seva categoria.

Des del Consell Esportiu de l’Anoia, es mostren molt satisfets per la participació dels tres escolars de la comarca i pels resultats obtinguts i l’experiència de poder participar en una Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Compartim tots els resultats d’aquesta final: https://tuit.cat/uSwRH

En la Final Nacional de Cros a Santa Coloma de Farners es va comptar amb la presència d’Anna Caula, secretaria general de l’esport i l’Activitat Física, Anna Julià, representant territorial de l’esport a Girona, l’alcaldessa de santa Coloma de Farners, Carme Salamaña, i els i les vicepresidents/entes del Consell Comarcal de la Selva.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*