Inici Atletisme Participació anoienca a la IV Duatló de Terrassa de Muntanya

Participació anoienca a la IV Duatló de Terrassa de Muntanya

[Img #3103]El passat diumenge 16 de desembre es va celebrar a Terrassa la IV edició de Duatló de Muntanya, puntuable per al Campionat de Catalunya i Campionat de Policies i Bombers. 350 duatletes, entre els quals hi havia també quatre components de CAI Triatló Petromiralles, van prendre la sortida en un dia espectacular de sol i bones temperatures.

Van fer 6 km de cursa a peu, amb un important desnivell, seguit de 20 km de BTT per un entorn immillorable, als voltants del parc natural de Sant Llorenç del Munt; un recorregut de dues voltes amb una part de tornada diferent per cadascuna, amb bones pujades i baixades bastant tècniques i molt ràpides, acabant amb 3 km de cursa a peu molt plans.

«Molt bona organització, molt bona senyalització dels circuits i una atenció al corredor exquisida», segons han destacat des del CAI.

Els vencedors absoluts han estat: Israel Nuñez (Independent) amb un temps de 01:27:07 i Mercè Tusell (C.N. Reus Ploms) amb un temps de 01:48:17

Quatre components de CAI Triatló Petromiralles van prendre la sortida destacant el debut en aquesta modalitat de Lídia Borrás i Víctor Rios amb les següents classificacions: posició 66 per a Sergi Pujabet 01:44:25; posició 137 per a Jose-Roque Rios 01:58:38, Pos.4 Cat. V2; posició 173 per a Víctor Rios 02:04:32 i posició 269 per a Lídia Borràs 02:25:21 (desena posició Cat. ABF).