Inici Política Participa #volemunapoblamillor tancarà la campanya amb música en directe

Participa #volemunapoblamillor tancarà la campanya amb música en directe

COMPARTIR

El proper dijous, 25 de maig a les set de la tarda al Teatre Jardí, tindrà lloc l’acte final de campanya de l’agrupació d’electors/es Participa #volemunapoblamillor.

Pensat com un acte festiu i de trobada amb el veïnat, l’alcalde Antoni Mabras presentarà el seu grup i els principals valors que els motiven a presentar-se a les properes eleccions.

L’acte comptarà amb música en directe a càrrec del grup de versions Estic3, que actuarà de manera altruista per fer suport a Participa. El grup està format pel poblatà Albert Torras, Santi Martinez i Eva Juncà i oferiran un repertori dels millors temes del pop dels anys 80 i 90s. També hi haurà entrepans, beguda i fruits secs.

La llavor de Participa ha nascut

Durant la campanya de 2019, Participa va repartir entre les persones assistents, una bola de llavors feta amb fang de la Bòbila, amb el lema “Participa: la llavor del canvi”, amb la idea que tothom la pogués plantar a casa. Durant aquests 4 anys al govern, la llavor ha nascut i per tant el grup ha decidit obsequiar a les persones assistents amb una planteta amb l’anunci “la llavor de participa ha nascut, ajuda’ns a fer-la créixer”.

Manifest sobre la reducció dels cartells electorals

Participa ha llençat a través de les seves xarxes socials una campanya sobre l’abús de propaganda electoral als carrers del poble. En l’escrit, el grup manifesta “Els cartells electorals generen residus, i per això Participa, hem decidit no embrutar el poble i minimitzar la propaganda electoral al carrer.“

Des que va començar la campanya, molts veïns i veïnes s’han adreçat a Participa dient que el carrer està ple de cartells de diferents grups polítics, però que Participa està invisibilitzat, és per això que Participa ha volgut explicar les raons de fons d’aquest fet.

FER UN COMENTARI

*