Inici Política Participa #volemunapoblamillor presenta diumenge la seva candidatura

Participa #volemunapoblamillor presenta diumenge la seva candidatura

COMPARTIR

Aquest diumenge 14 de maig a les 12.30 h al Teatre Jardí, el grup d’electors de la Pobla de Claramunt presenta la seva candidatura amb un vermut popular.

Com expliquen des de la mateixa formació, Participa «va néixer fa més de vuit anys, quan un grup de gent que ja participaven de diverses entitats i que somiaven junts el poble que volien, van decidir constituir-se com a grup i presentar-se a les eleccions. Van optar per no formar part de cap partit polític per defugir de partidismes i tenir llibertat de pensament i d’acció i van consensuar el seu propi codi ètic».

A les eleccions de 2015 Participa va obtenir tres regidors, que van treballar durant quatre anys des de l’oposició fent propostes per afavorir els interessos del veïnat, analitzant i controlant la tasca de l’equip de govern. A les eleccions de 2019 Participa va obtenir 4 regidors el que li va permetre entrar a governar.

A les eleccions de 2023 Participa presenta una candidatura amb 21 persones encapçalades per l’actual alcalde Antoni Mabras.

Presentació de la candidatura

L’acte de presentació de la candidatura de Participa#volemunapoblamillor tindrà lloc el proper diumenge, 14 de maig a les 12.30 h al Teatre Jardí de la Pobla de Claramunt; en l’acte es presentaran les 21 persones que formen part de la llista i s’explicaran els projectes que s’han realitzat, així com els projectes que s’estan treballant per al futur. L’acte acabarà amb un vermut popular.

L’agrupació d’electors Participa#volemunapoblamillor ha programat també pel dijous 25 de maig a les 19 h, un acte festiu amb música en directe i pica pica a la plaça de l’Ajuntament per a totes aquelles persones que els vulguin acompanyar.

FER UN COMENTARI

*