Inici Cartes dels lectors De part de la família, moltes gràcies

De part de la família, moltes gràcies

COMPARTIR

Una ‘família’ és una unitat de persones que comparteixen una manera de viure la vida d’una forma alineada a uns valors que poden ser l’esforç, l’amor i la companyia en tots els moments de la vida, els bons i el menys bons.

Els moments durs arriben un dia, pel motiu que sigui i aquesta unitat familiar es va reduint com ens ha succeït a la nostra família  aquest final d’any 2021 amb la pèrdua del nostre fill, germà i tiet Francesc a l’edat de 50 anys.

Aquesta pèrdua trasbalsa tot el que et puguis imaginar i et deixa un buit dins que no saps ni com omplir-lo de tranquil·litat ni buidar-lo de dolor, no saps què dir i les persones que et rodegen no saben què dir-te. L’única cosa que busques per tot arreu és pau i serenor per poder portar aquest cop com es pugui.

Un cosa que també t’ajuda es saber que tothom ha fet el que estava a les seves mans perquè el Francesc pogués portar aquest procés lo menys dolorós possible Per aquest motiu, avui tota la família hem decidit enviar aquest escrit com a mostra d’agraïment a moltes persones que van acompanyar al Francesc en aquest camí.

Volem agrair a tot el personal mèdic i assistencial del Hospital d’Igualada on se li va fer la detecció del càncer i on van cuidar-los les darreres hores; al Doctor Cantero a qui ell tenia un estima molt especial, a tot el personal de l’Hospital Clínic de Barcelona i personal associat que van aconseguir regalar-nos anys de vida, al servei SEM, a la policia local i a l’equip de Bombers d’Igualada per la delicadesa, esforç i entrega màxima que li han donat a les darreres hores.

Tampoc ens volem oblidar dels seus amics que durant tota la seva vida i també els darrers anys, vam compartir camins, trobades, rialles, reflexions i més vivències que el van ajudar a portar aquest procés sentint-se molt acompanyat i estimat.

També volem donar les gràcies a totes les persones que ens heu contactat, que vau acompanyar-nos en la vetlla o la cerimònia.

I per acabar, de lo més important. Moltes gràcies a la família directe, tieta i cosins per tot el suport que ens heu donat i ser un pilar vital per nosaltres

MOLTES GRÀCIES

Família Riba Trullols

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*