Inici Destacats Oriol Solà i Prat, premiat a Begur

Oriol Solà i Prat, premiat a Begur

COMPARTIR

El passat 15 d’abril es va fer l’entrega del 38è Premi Teresa Juvé de Narrativa Curta que convoca l’Ajuntament de Begur, i que en aquesta edició de 2023 ha reconegut un treball de l’escriptor igualadí Oriol Solà i Prat. Es tracta d’un relat breu que du per títol “Addicte al vuit”, en el qual aquest nombre pren el protagonisme absolut. D’entre un total de 57 treballs participants, el jurat atorgà a Solà el premi com a finalista, mentre que el primer premi correspongué a Marina Sancho Roca, de la població tarragonina de Bràfim. L’acte de lliurament va tenir lloc al Cinema Casino Espai Cultural de Begur.

Les setmanes prèvies i posteriors a la Diada de Sant Jordi són dies d’intensa activitat literària. En aquest sentit, Solà està també convocat en diversos actes de lliurament de premis que s’han de celebrar properament en indrets com Lloret de Mar, Balenyà, Cubelles o Arbúcies.

Recordem que aquest mateix mes d’abril l’escriptor anoienc ha deixat enllestit un llibre (de 248 pàgines) on recull precisament alguns dels treballs que recentment li han estat reconeguts en certàmens literaris d’arreu de la geografia catalana. A “Quaranta i tants” es combinen, a parts iguals, els poemes i els relats que l’autor ofereix al lector que vulgui aproximar-se als seus escrits.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*