Inici Destacats Oriol Solà i Prat publica “Prohibit morir a bord”, una premiada novel·la...

Oriol Solà i Prat publica “Prohibit morir a bord”, una premiada novel·la juvenil d’aventures

COMPARTIR

Ja és a les llibreries la novel·la juvenil de l’escriptor igualadí Oriol Solà i Prat que va ser guardonada a l’última edició dels Premis Literaris Internacionals Ciutat de Benicarló. Es tracta de l’obra titulada “Prohibit morir a bord” (Onada Edicions), que el jurat del certamen definí com “una novel·la d’aventures a l’estil més clàssic dotada d’un llenguatge ric, amb varietat d’expressions i adient per al públic jove”. En aquest sentit, justament es destacà també que –pel seu caràcter transversal– pot esdevenir una molt bona eina de treball per als professors dels instituts que, a partir de la lectura de la novel·la per part dels alumnes, podran abordar no només qüestions relacionades amb l’àmbit lingüístic, sinó també aquelles altres que fan referència a la geografia, a la història o a la geologia, per citar només alguns exemples.

El llibre, que obtingué el Premi de Narrativa Juvenil en la vuitena edició del certamen, compta amb un total de 158 pàgines. Tal com s’avança a la contraportada, «unes misterioses aparicions en un creuer que navega per les illes gregues impedeix als clients baixar de la nau fins que les autoritats policials resolguin el cas. A mesura que passen les hores, afloren els nervis i els interrogants. Plantats davant la costa de Santorini, i mentre esperen respostes, descobriran la realitat volcànica d’aquest indret amb una història tan singular».

A partir d’ara el llibre ja està a l’abast dels lectors, i el poden demanar a la seva llibreria de referència. Dimarts vinent, dia 9 d’abril, se’n farà la presentació oficial a la Biblioteca Central d’Igualada a les 7 de la tarda.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*