Inici Destacats Òmnium Anoia tancarà els actes del 50è aniversari el proper cap de...

Òmnium Anoia tancarà els actes del 50è aniversari el proper cap de setmana

COMPARTIR

El cap de setmana del 28 i 29 de maig Òmnium Anoia tancarà el seu cinquantè aniversari amb dos grans actes que tindran lloc a l’aire lliure davant el foto-mosaic Mirades des del confinament, inaugurat encara no fa un any a la plaça de Cal Font d’Igualada.

El dissabte 28 de maig, a 2/4 d’una del migdia i amb el títol Qui és Joan Fontcuberta i què hi ha darrere el mural? hi haurà una conversa/vermut amb Joan Fontcuberta, artista i autor del mural i Xavier Antich, filòsof i president d’Òmnium Cultural. L’acte també comptarà amb l’actuació musical d’Arnau Serrallonga.

L’endemà diumenge 29, a les 7 de la tarda tindrà lloc un concert de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia (JOSA) acompanyada del Cor Exaudio, Coral Mixta, Coral Xalest, Cor Omnes, Coral Gatzara i Coral Els Verdums, que interpretaran la peça  Mirar endavant, composta i estrenada expressament per l’acte d’homenatge nacional a les persones que lluiten contra la Covid que es va celebrar el juliol de l’any passat. Tots els actes són oberts a tothom i gratuïts, i no cal inscripció prèvia.

Una exposició per recordar un dia molt especial 

Del 17 de maig al 10 de juny, de dilluns a divendres i de 19 a 20.30 h, es podrà visitar l’exposició Mirades des del confinament, homenatge a la solidaritat col·lectiva, al local L’Empremta d’Òmnium Anoia del carrer Santa Maria 12 d’Igualada. Es tracta d’un recull de fotografies del dia de l’homenatge i inauguració del gran fotomosaic Mirades des del Confinament, de l’artista Joan Fontcuberta.

FER UN COMENTARI

*