Inici Societat Òmnium Anoia organitza tallers de ganxet en català per a dones d’origen...

Òmnium Anoia organitza tallers de ganxet en català per a dones d’origen marroquí

COMPARTIR

Aquest trimestre Òmnium Anoia ha dut a terme un nou projecte de cohesió social inèdit fins ara a la comarca: els tallers de ganxet per practicar el català adreçats a dones nouvingudes. Durant tres mesos, un matí a la setmana s’han trobat sis dones aprenents de català, d’origen marroquí, i sis voluntàries d’Òmnium a la seu de l’entitat per fer ganxet conjuntament i conversar en català.

L’encert del projecte és que l’ambient distès del taller facilita que sorgeixin temes de conversa motivadors, i que totes les dones tenen una afició comuna que les uneix: el ganxet.

Els tallers van adreçats a dones d’origen nouvingudes que ja assisteixen a classes de català. De fet, és a través dels responsables dels cursos de català que es difon la convocatòria dels tallers i les interessades s’hi poden inscriure de manera totalment gratuïta.

Tant les voluntàries com les aprenents fan una valoració molt bona d’aquests tres mesos del taller, afirmen que estan molt satisfetes de poder formar part d’aquest grup i, de fet, han demanat que es reediti. Així doncs, el proper mes de setembre el projecte tindrà continuïtat, i l’entitat es planteja ampliar-lo si hi ha més dones interessades a participar-hi.

A banda d’activitats puntuals com aquesta, el local d’Òmnium Anoia situat al carrer de Santa Maria número 12 està obert cada dia de dilluns a divendres de 19h a 20.30h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*