Inici Societat Òdena prepara la visita del seu municipi germà, Odenas

Òdena prepara la visita del seu municipi germà, Odenas

COMPARTIR

Del 29 al 31 de març, coincidint amb els dies de Setmana Santa, és previst que Òdena aculli les persones visitants d’Odenas, el seu poble agermanat francès, seguint així l’intercanvi que fan cada dos anys.

L’Associació Cultural d’Agermanaments d’Òdena amb la col·laboració de l’Ajuntament, va una crida a tots els odenencs i odenenques a participar d’aquesta experiència, obrint les portes de les seves llars per a acollir visitants de totes les edats. Es tracta d’una oportunitat d’enriquiment cultural, de compartir, de cooperació per a tots els odenencs i odenenques; famílies, joves, parelles,… . L’activitat és oberta a tothom.

Odenas és un municipi que es troba a 60 km de Lyon a la regió francesa d’Alvèrnia-Roine-Alps. Els seus orígens són del s XII i destaca per la seva producció de vins.

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb L’Associació Cultural d’Agermanaments d’Òdena al 610702133 per tal d’oferir-se com a voluntariat. Hi ha temps fins el 29 de febrer per apuntar-se com a persona voluntària.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*