Inici Destacats Òdena estrena un cicle de teatre

Òdena estrena un cicle de teatre

COMPARTIR

L’ajuntament d’Òdena ha organitzat per primera vegada un cicle de teatre que porta per nom «Primavera d’Espectacles». Així, cada segon diumenge dels mesos d’abril, maig i juny s’ha programat un espectacle que tindrà lloc a les dotze del migdia, al Teatre Centre Unió Agrícola per un preu simbòlic de 3 euros.

Teatre Nu serà l’encarregat d’estrenar la temporada el diumenge 9 d’abril amb el seu espectacle «D’un Quixot», una obra per a tots els públics que explica com cinc músics i un director apassionat es troben per crear un espectacle sobre la novel·la Don Quijote de la Mancha. Per fer-ho, recorren a la Suite Burlesca de Telemann, obra a la vegada inspirada pel clàssic de Miguel de Cervantes. La passió i la fascinació per aquesta gran obra els conduirà a una experiència col·lectiva plena de creativitat musical, d’il·lusió teatral i d’amor per la cultura, per la literatura i per la bogeria en general».

L’obra «Maure el dinosaure» de la companya Teatre Nu serà la segona del cicle i tindrà lloc el diumenge 14 de maig. L’espectacle és per a nens i nenes i explica com la Martina és una nena petita, valenta i pèl roja. En Maure és un dinosaure blau, gros i de punxes blanques. Són amics inseparables. Comparteixen jocs, somnis i aventures. Què faria la Martina sense en Maure? I en Maure sense la Martina? Esperem que no s’hagin de separar mai. Però… i si un dia ho haguessin de fer? Gaudiu dels jocs i les aventures de la Martina i el seu gran amic: En Maure el dinosaure.

El tercer i últim diumenge de «Primavera d’espectacles» serà diumenge 11 de juny amb l’espectacle de màgia d’en Jordi Quimera «Margingales». El misteri, la il•lusió, la sorpresa i l’humor es fonen en Martingales. Jordi Quimera ofereix un espectacle que lliga tots aquests elements amb la màgia més impactant. La combinació de paraula i música creen l’ambient perfecte per recrear tota una història que ens endinsarà dins d’aquest món imaginari. Tot està disposat perquè el públic es deixi enlluernar per la màgia.

Amb aquesta oferta, el regidor de cultura, Valentín Robles explica que «Primavera d’Espectacles juntament amb el Cicle de música a les Capelles consoliden la programació estable de difusió artística del municipi». A banda, el regidor es mostra molt satisfet per l’oferta cultural que generen les entitats, l’escola i grups, i afegeix que «entre tots construïm una oferta molt diversa de diferents disciplines i per a diferents públics».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*