Inici Atletisme Òdena acollirà una nova Duatló de Muntanya organitzada pel Club Esportiu Mossos...

Òdena acollirà una nova Duatló de Muntanya organitzada pel Club Esportiu Mossos d’Esquadra 

COMPARTIR

El 4 de desembre Òdena acollirà de nou la Duatló de Muntanya organitzada pel Club Esportiu Mossos d’Esquadra (CEME) amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Òdena. La competició arriba enguany a la XIII edició, una prova cada vegada més consolidada i és que s’ha celebrat al municipi Òdena ininterrompudament des del 2008, a excepció de l’any 2020 per la pandèmia de la Covid-19.

Així, el Parc de la Font d’Òdena serà el punt de sortida i arribada de la prova que comptarà amb un circuit de 5,4 km run, 21 km BTT i 2,7 km run. La prova és oberta a tothom, esportistes amb llicencia federativa i als no federats contractant-la per un dia. Hi hauran diferents categories; absolut (masculí i femení), Absolut per equips (masculí i femení), policies & bombers (masculí i femení) i policies & bombers master 40 (masculí i femení).

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a trialo.org. Les places estan limitades a 150

El passat 18 de novembre a la Biblioteca l’Atzavara d’Òdena es va fer la presentació que va comptar amb la presència de Joan Carles Molinero, president del Club Esportiu Mossos d’Esquadra (CEME), Carles Perez, director de la cursa, Francisco Guisado, alcalde d’Òdena i  Cerca Solà, directora de Caritas Arxiprestal Anoia-Segarra, a més d’altres representants del cos dels Mossos d’Esquadra i regidors de la corporació.

L’alcalde d’Òdena, Francisco Guisado va expressar la seva satisfacció de celebrar aquesta prova al municipi «Estem contents de poder oferir el nostre espai natural per acollir una prova que omple el municipi de festa, esport, natura i hàbits saludables». Guisado també va convidar al CEME a seguir apostant i consolidant la prova perquè pugui anar quedant com un referent i un cita inaudible per a tothom; corredors i també tots els que la vulguin gaudir

El president del Club Esportiu Mossos d’Esquadra, Joan Carles Molinero va destacar que per 13a vegada la Duatló es celebra a Òdena excepte l’any de la pandèmia i va agrair a l’Ajuntament totes les facilitats que ofereixen per organitzar la prova, d’una banda el magnífic espai natural però de l’altre la col·laboració de l’Ajuntament i tot l’equip de tècnics.  Molinero també va explicar que un any més la prova es vincula a una causa solidaria i enguany part de les inscripcions es donarà part a Caritas Anoia.

Carles Perez, director de la cursa, va donar tot el detall de la prova comentant que seguiria la línia de l’anterior edició modificant algun tram que s’havia detectat més perillós per unes quantes caigudes.

A la presentació també hi va participar Cerca Solà, directora de Caritas Arxiprestal Anoia-Segarra qui va agrair que s’hagi pensat en Càritas per rebre aquesta donació. També va explicar que aquests diners estaran destinats al Rebost d’Òdena per cobrir necessitats de les persones que més ho necessiten i especialment comprant aquells productes que sovint no hi ha tanta donació com productes d’higiene entre altres.

La XIII Duatló de Muntanya també compta amb el suport de: Federació Catalana de Trailó, Unió Federacions Esportives de Catalunya, Esportacat, Hama, Emergencies Mèdiques, A+sports, Bon Area, Coca-Cola, Team Lozano, Team GasxSatanas, UEC Anoia i Restaurant Exquisit.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*