Inici Societat Obertes les inscripcions per les activitats d’estiu dels Centres Cívics i de...

Obertes les inscripcions per les activitats d’estiu dels Centres Cívics i de les activitats per a joves a Igualada

COMPARTIR

La regidora de Centres Cívics de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa, ha presentat el catàleg d’activitats dels Centres Cívics de la ciutat previstes per aquest estiu. Sota el lema “Obert a l’estiu” s’han preparat una 50 d’activitats entre tallers, sortides i espectacles.

Aquest any les inscripcions ofereixen la possibilitat de participar en les diverses activitats que es faran dins dels Iglús de Vent en el marc de l’European Balloon Festival, també en diverses rutes modernistes per la ciutat que s’iniciaran el 25 de juny rutes modernistes, així com també, visites guiades per conèixer el projecte universitari de la ciutat amb visites especials als laboratoris i aules de formació del Campus Salut del Passeig Verdaguer. Una oportunitat única, ha destacat la regidora, “per conèixer de prop el nou edifici universitari i les novetats que s’estan cursant a les seves aules”.

No faltaran tampoc diverses sortides culturals com una excursió al Penedès per descobrir vins i formatges, una visita al castell de Castelldefels i a la platja, i una sortida a la Sagrada Família, una de les activitats més demandades. Una d eles novetats és que el centre Cívic de Fàtima serà el lloc on es realitzarà l’activitat final de teatre.

Poesia i gastronomia unides en una activitat

L’1 de juliol, tindrà lloc una de les novetats d’enguany: els “Microversos Gastronòmics” un espectacle experimental ideat per la poeta Lourdes Senserrich i la cuinera Olga Rovira que combinarà la lectura de diversos microversos inspirats en l’estiu i les tradicions d’Igualada amb tastos inspirats en aspectes essencials d’Igualada, i la comarca de l’Anoia. Tant Lourdes Senserrich com Olga Rovira han acompanyat a la regidora en la presentació d’aquest acte i han animat a tothom a descobrir el bon maridatge entre la poesia i els plats amb arrel al nostre territori més proper. 

Les inscripcions a totes les activitats es poden fer al web https://equipamentscivicsigualada.miram.cloud/ i de forma presencial a partir de dos quarts de nou del matí del mateix 28 de maig.

Esportiueig, Estiuart i Estiuet per als nens i joves aquest estiu

La regidora també ha presentat els tres casals estiuencs que l’Ajuntamen d’Igualada organitza aquest estiu a la ciutat. Aquesta setmana s’han obert les inscripcions principalment per als empadronats a Igualada i la setmana vinent ja s’obrirà a tota la comarca. Fa un mes també van obrir-se els ajuts del Patronat Garcia Fossas per a les activitats d’estiu.

Enguany es repetirà una nova edició de l’Estiuet, l’activitat més assimilable a un casal de lleure estival que es durà a terme a l’escola Dolors Martí i a l’escola Garcia Fossas, dos espais, ha remarcat la regidora “molt demandats alhora de realitzar casals d’estiu per les famílies de la ciutat”.

També torna una nova edició de l’Esportiueig, el casal més esportiu, amb activitats aquàtiques a la piscina cada dia i que manté l’autobús que uneix la ciutat amb Les Comes, tant a l’anada com a la tornada.

Finalment, l’Estiuart és el casal més artístic i, un any més, uneix la part més teatral de La Tarima amb el disseny mes disruptiu de La Gaspar amb propostes creatives per a tots els gustos.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*