Inici Destacats Obertes les inscripcions per la Rua de Carnaval d’Igualada

Obertes les inscripcions per la Rua de Carnaval d’Igualada

COMPARTIR

El dissabte, 10 de febrer, Igualada tornarà a viure la tradicional celebració de Carnaval. L’activitat central de la jornada serà la Rua de Carnaval que s’iniciarà a dos quarts de set de la tarda. La desfilada tindrà l’itinerari habitual amb inici al carrer de Joaquima Vedruna, seguint pels carrers de la Soledat, Sant Jordi, rambla General Vives, rambla Sant Isidre, Rambla Nova, carrer de Santa Caterina i carrer de l’Aurora fins arribar a la plaça de Cal Font. Allà la rua hi arribarà aproximadament a un quart de nou del vespre, s’hi farà la lectura del pregó i el repartiment de premis en acabar la rua.

Les comparses que hi vulguin participar es poden inscriure des del 19 de gener fins al 2 de febrer. Per la inscripció podeu enviar un correu a festes@aj-igualada.net indicant el nom de la comparsa, el nombre de persones, el vostre correu electrònic, el nom del responsable, el nom entitat si és el cas, adreça física, població i un telèfon mòbil. L’ordre de la comparsa serà per dia i hora d’inscripció. També us podeu inscriure personalment a les oficines de Cultura ubicades a la plaça Sant Miquel, 12, 2n pis d’Igualada.

Hi ha un total de 15 premis: 5 de 500€ per les millors comparses escollides pel Jurat i fins a 10 premis més de 200€. Com ja és habitual, l’endemà diumenge, 11 de febrer, a les 12 del migdia es farà el Carnaval Infantil amb un espectacle d’animació pels més petits amb Carles Cuberes que porta per títol: “Cassoles, Olles i Cançons” a la plaça de l’Ajuntament.

El cartell és obra de Trastus Creative Studio, creat per Marc Lumbreras i Maria Morales, exalumnes de l’escola La Gaspar.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*