Inici Societat Oberta la convocatòria de la 18a edició dels Premis Igualada Recerca Jove

Oberta la convocatòria de la 18a edició dels Premis Igualada Recerca Jove

COMPARTIR

El Campus Universitari Igualada-UdL, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, el Rotary Club Igualada, l’Ateneu Igualadí, el Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada i l’associació Disseny=Igualada, convoca una nova edició dels Premis Igualada Recerca Jove amb l’objectiu de promoure l’esperit de recerca entre l’alumnat de batxillerat, cicles formatius de grau superior i de la modalitat artística de cicles formatius de grau mitjà de la comarca de l’Anoia i reconèixer el seu esforç en l’elaboració dels treballs de recerca, així com la tasca dels seus tutors i tutores.

Poden optar als guardons tots els estudiants matriculats el curs 2022 – 2023 en un centre d’ensenyament secundari de l’Anoia que aquest curs finalitzen els estudis de batxillerat, cicles formatius de grau superior (CFGS) i cicles formatius de grau mitjà (CFGM) de l’àmbit artístic. Els treballs de recerca han d’haver estat realitzats de forma individual, per un únic autor o autora.

Els premis tenen tres categories: la científica i tecnològica, la humanística i social, i l’artística, totes tres dotades amb un primer premi -un obsequi valorat en 300 euros i un viatge de quinze dies a un camp internacional de joventut Rotary a un país europeu que atorga l’Ajuntament d’Igualada i el Rotary-; un segon premi -un obsequi valorat en 150 euros que atorga la Universitat de Lleida-; i un premi per al millor treball de recerca d’àmbit local entre els projectes que fan referència a Igualada i la Conca d’Òdena -150 euros que atorga l’Ateneu Igualadí-.

Els centres educatius han de seleccionar els treballs i presentar-los abans del 20 d’abril en el cas de batxillerat i abans del 5 de juny en cas de treballs de cicles formatius de grau superior i de la modalitat artística de cicles formatius de grau mitjà. Podeu consultar les bases de la 18a edició dels Premis Igualada Recerca Jove i accedir al formulari d’inscripció dels treballs a la web del Campus d’Igualada (www.campusigualada.udl.cat).

L’acte de lliurament dels guardons serà públic i tindrà lloc el dimarts 20 de juny del 2023 a les 18h a la sala d’actes del Campus Universitari Igualada-UdL (Av. Pla de la Massa, 8). Totes les persones guardonades hauran de presentar breument el seu treball durant l’acte d’entrega.

Aquest dimecres al matí s’ha fet la presentació de la 18a edició dels premis amb representants de les entitats impulsores. Hi han assistit Carles Capdevila, delegat del rector pel Campus Universitari Igualada-UdL; Carlota Carner, tercera tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme, Governació i Talent de l’Ajuntament d’Igualada; Salvador Farrés, president de Rotary Club Igualada; Mireia Claret, presidenta de l’Ateneu Igualadí; Xavier Barberà, president del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada; i Xavier Vives, president de Disseny=Igualada.

Durant l’acte, Carles Capdevila ha posat en valor “l’exemple de col·laboració de totes aquestes institucions i entitats des de fa divuit anys per premiar l’esforç dels estudiants”. Capdevila també ha reconegut “la gran tasca que fan els tutors i tutores”. En la mateixa línia, la regidora Carlota Carner ha destacat que els Premis Igualada Recerca Jove “són un reconeixement al talent que tenim al territori, amb especial èmfasi en l’àmbit de la recerca” i ha afirmat que Igualada és “una ciutat que aposta pel coneixement”.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*