Inici Destacats Obert el termini per sol·licitar els ajuts del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament...

Obert el termini per sol·licitar els ajuts del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada

COMPARTIR

El Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, ha aprovat les bases que regulen els ajuts a l’escolarització i que inclou ajuts per llibres i material escolar i per l’escolarització i pel menjador de les escoles bressol i les escoles d’educació infantil i primeria pel curs escolar 2024-2025. El termini de la seva sol•licitud s’estendrà fins el proper 19 de juliol.

Els ajuts per als llibres de text estan dotats amb 75 € per l’alumnat de primària i 100 € a secundària. També s’ha obert la convocatòria per la sol•licitud de material escolar adreçat a alumnes de I3, I4 i I5 dotada amb 40 €.

Pel que fa a la convocatòria d’escolarització a les llars d’infants adreçades als infants de I0 i I1 , la dotació és variable en funció dels ingressos i pot oscil·lar entre els 45 €/mensuals, els 30 €/mensuals i els 15 €/ mensuals, augmentant el percentatge de l’ajut en funció del nombre de membres i també pel fet d’acreditar ser família monoparental.

L’ajut de menjador per als infants de les escoles bressol dotat amb 5 € per àpat per als alumnes de les escoles bressol municipals, excepte per a famílies beneficiàries de l’ajut que portin la carmanyola, que serà de 3 € per servei de cura, i 3 € per àpat per les escoles bressol concertades.

El darrer ajut és el de menjador de les escoles d’educació infantil i primària que tindrà un import de 3,43 € per àpat efectivament realitzat al centre.

L’Ajuntament ha habilitat un e-tràmit per realitzar la sol·licitud de forma telemàtica, tot i que també es podrà demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà trucant al 93 803 19 50 per tal de facilitar la tramitació. Podeu trobar tota la informació a https://tramits.igualada.cat/Ciutadania/index.aspx

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*