Inici Destacats Noves aules al Col·legi Monalco

Noves aules al Col·legi Monalco

COMPARTIR

Al col·legi Monalco han arrencat el curs mantenint l’aposta pel seu nou Projecte Educatiu TOTS, on la reflexió, la formació, la il.lusió i la innovació es centra en un aprenentatage més contextualitzat, molt més integrat, interdisciplinari i personalitzat. Sense oblidar-nos mai d’on venim, dels pilars del Monalco: l’educació en valors, les emocions i el nivell acadèmic.

En aquests moments s’estan creant nous espais al centre per poder portar a terme aquesta innovació educativa. El passat curs es van renovar totes les aules i espais de la Llar d’Infants i aquest curs s’han renovat  les aules d’Educació Infantil 3 anys.

Amb l’objectiu d’adaptar les aules a una pedagogia centrada més en l’alumne com a centre de l’aprenentatage, fomentar que l’alumne sigui més autònom, crear més espais interacctius i fomentar un clima de treball cooperatiu.

El que es proposen és tenir unes aules d’Infantil àmplies, amb llum natural, obertes, modernes, funcionals, interactives i innovadores…. Que promoguin l’autonomia de l’alumne i ofereixin noves oportunitats d’aprenentatges on els alumnes interactuin, experimentin i treballin cooperativament

Tot això s’ha aconseguit obrint espais, invertint en mobiliari i en un modern i innovador equip tecnològic incorporat dins les aules.

Un cop començat el nou curs escolar 2018/2019 ja preparen una segona fase per al curs vinent.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*