Inici Destacats La nova temporada del Teatre Municipal Ateneu d’Igualada proposa 18 espectacles

La nova temporada del Teatre Municipal Ateneu d’Igualada proposa 18 espectacles

COMPARTIR

El proper 17 de Setembre, el Teatre Municipal Ateneu inicia la nova temporada Tardor. El programa inclou 18 espectacles dins la programació estable de teatre, música i dansa, els espectacles del grup La Xarxa d’Igualada, i els concerts del cicle Músiques de Butxaca. Unes propostes que venen avalades per l’èxit de crítica i de públic.

A partir del dia 17 de Juliol a les 11h es podran comprar els nous abonaments i a partir del dia 24 de Juliol es podran comprar les entrades de manera individual. Des de l’Ajuntament hem considerat oportú avançar la venda d’entrades al Juliol i així donar la possibilitat a l’espectador per tenir més temps per analitzar la programació i veure quins espectacles escollir dins la nova programació.

Les entrades es podran adquirir tant de manera presencial a la taquilla del teatre i a la Sala Municipal en els seus horaris habituals o per internet a www.teatremunicipalateneu.cat. Volem destacar que a partir d’aquesta temporada hem incorporat a la web del teatre, tres localitats per persones amb diversitat funcional, una millora que permetrà fer la reserva en línia i amb autonomia.

Pel que fa als abonaments, es podrà escollir entre tres tipus: un de 5, de 6 o 7 espectacles més un de regal, amb un preu de 72, 83 i 94€ respectivament. Aquesta vegada l’espectacle regal serà “No Resideixo, visc!” del 15 d’octubre. Un espectacle ideat per Feliu Formosa on a través de la recitació poètica i la música del Trio Héixé es fa un homenatge a la poesia de Rose Ausländer, una de les veus mes escruixidores de l’Europa del segle XX.

La temporada de teatre que va finalitzar aquest mes de maig, ha aconseguit la xifra rècord de 230 abonaments, una fita mai assolida fins ara, i es van exhaurir les entrades en 3 dels 7 espectacles professionals: El pare, La trena i Carmina Burana. Es va assolir una mitjana del 75% d’ocupació en els altres espectacles. 

A part dels espectacles de programació estable destacar el gran ús del teatre municpal amb activitat programades per entitats igualadines o empreses privades que fan que el teatre hagi tingut activitat durant 246 dels 365 dies de l’any 2022 amb una xifra de públic que supera les 60.000 assistències.

El 17 de setembre s’inicia la nova temporada amb “Cost de Vida” un text de Martyna Majok on Julio Manrique, Pau Roca, Anna Sahun i Katrin Vankova in-terpreten a quatre personatge que exploren la necessitat de connectar i ser estimats per sobre de qualsevol diferència.

L’1 d’octubre puja a l’escenari del Teatre Municipal Ateneu una de les obres revelació de la temporada teatral catalana. És la comèdia dels dramàturgs Carme Marfà i Yago Alons estrenada a la sala Flyhard de Barcelona “La pell Fina”. Una obra que reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent dins la nostra societat.

El 29 d’octubre arriba l’últim text de Jordi Galceran. L’autor del Mètode Gronholm, el Crèdit o Paraules encadenades presenta l’escalada més arriscada del món. Amb un repartiment de luxe l’escenari del teatre municipal gaudirà de l’ascenció d’una de les vies d’escalada més complicades del món. Miriam Iscla, Sara Espigol, Silvia Bel i Natalia Sánchez donarant vida a quatre escaladores que estan a mitja ascensió del Fitzroy, una de les muntanyes més dificils de la Patagònia del Sud.

El dia 4 de novembre la cinquena millor banda tribut del món i la primera de parla no anglesa dels Beatles arriba Igualada. L’espectacle Abbey Road és un fascinant viatge al passat amb el qual ens traslladem a la música d’una banda que va revolucionar els fonaments de la música moderna. Una oportunitat única per reviure els Beatles.

I el dia 12 de Novembre el Teatre Municipal tindrà la sort de veure gairebé en primicia l’espectacle “Conspiranoia”. Eduard Farelo i Àurea Marquez encapçalen l’últim espectacle de Marc Angelet i Jordi Casanovas, una comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, secrets, mentides i amistats a punt d’esclatar. 

El 26 de novembre l’espectacle que tots els seguidors de Tricicle voldran veure puja a l’escenari del Teatre Municipal.: “Per fi sol”. Carles Sans explica els secrets d’una companyia molt estimada que ha fet record de públic allà on ha anat: El Tricicle.

I el 2 de desembre el públic més jove i no tant jove podrà gaudir de l’espectacle “Impro show”: un espectacle d’impovització que ja suma més de 7000 funcions i 2.500.000 d’espectadors. Un espectacle on l’espectador és el guionista i protagonista!

I per finalitzar la temporada el tradicional concert de valsos acomiadarà l’any i ens donarà la benvinguda al 2024. L’orquestra Terres de Marca oferirà el tradicional concert d’abast universal per obrir les portes a un nou any.

La programació de la Xarxa començarà el dia 24 de setembre amb “La Motxilla de l’Ada” (Cia Teatre al detall), i contarà amb 4 espectacles més: el 8 d’Octubre amb “La cigala i la Formiga” (Xip Xap), el 22 d’Octubre amb “Kamu-say” (Circ Los), el 5 de Novembre amb “La casa més petita” (Campi qui pu-gui),el 19 de Novembre l’espectacle “Vegin i passin” (Cia Enlaire) i finalitzarà el 3 de Desembre amb l’espectacle “Contes Meravellosos” de la companyia anoienca “Teatre Nu”.

El cicle de Músiques de Butxaca constarà de 4 concerts que es realitzarant tots a dins l’escenari del teatre Municipal Ateneu. Públic i intèrprets compartirant espai per aproximar l’espectador a l’intèrpret. S’iniciarant el dia 29 de setembre amb el músic cubà Mel Semé, continuant amb Le Nais el 27 d’Octubre, el 17 de Novembre amb Evohe, i finalitzarem el 29 de desembre amb els igualadins Gelies.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*