Inici Bàsquet La nova junta directiva del CB Igualada, rebuda per la Federació Catalana...

La nova junta directiva del CB Igualada, rebuda per la Federació Catalana de Basquetbol

COMPARTIR

Ferran Aril, President de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), va acollir, dijous 8 de setembre, la visita institucional de la nova junta directiva del Club Bàsquet Igualada, encapçalada per la seva Presidenta Lídia Estany, acompanyada pel seu vicepresident, Esteve Graells. En aquesta trobada, que va tenir lloc a les instal·lacions federatives de Barcelona, també hi van assistir Lluís Vergés, Delegat de les Comarques Centrals de l’FCBQ, i Toti Mumbrú, Gerent de la Federació.

La representació del club va poder presentar oficialment els membres de la seva nova junta directiva al President Ferran Aril així com també xerrar distesament de la situació actual de l’FCBQ i d’altres qüestions d’actualitat i d’interès.

Així mateix, durant la trobada, la delegació de l’entitat igualadina també va poder exposar els nous projectes i les línies estratègiques adoptades al llarg dels propers anys, amb intenció de seguir amb la bona dinàmica del club, tant a nivell esportiu com social, sent un dels cluibs amb més equips de bàsquet base del territori català.

FER UN COMENTARI

*