Inici Cinema Nova edició del Premi Cima-Festival Zoom al millor format de TV per...

Nova edició del Premi Cima-Festival Zoom al millor format de TV per la igualtat de gènere

COMPARTIR
Foto: Marc Vila

L’Associació de Dones Cineastes i de Mitjans Audiovisuals (CIMA) i el Festival Internacional Zoom de Continguts Audiovisuals de Catalunya convoquen el Premi 2023 que reconeixerà la mirada d’igualtat de gènere en els formats televisius, plataformes i OTTs.

El termini per presentar les candidatures s’obre el proper dimarts 6 de juny.

Podran presentar-se totes les productores, televisions, plataformes, OTTs i directores/es de nacionalitat espanyola que ostentin el degut control legal sobre els continguts audiovisuals presentats al premi.

La presentació de candidatures a aquest premi a la igualtat és compatible amb la inscripció a la Secció Oficial. Els continguts inscrits en les categories de la Secció Oficial de Ficció, Entreteniment, Informatius, Culturals i Divulgatius, Esports, i Videojocs s’han d’haver emès amb posterioritat a l’1 de gener de 2023 o estar actualment en emissió en televisió o internet. El Reglament d’aquest Premi està disponible en les webs de CIMA i del  Festival Zoom.

La inscripció és gratuïta i s’ha de realitzar a través del formulari online de la web zoomfestival.org, on caldrà indicar un enllaç vimeo privat per al visionat per part del jurat. La data límit d’inscripció és el 15 de setembre de 2023.

El veredicte dels premis i el seu lliurament tindrà lloc a la Gala de Lliurament dels Premis Zoom el 25 de Novembre a Igualada.

El Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya és un certamen internacional que dona visibilitat als continguts audiovisuals de qualitat, en diversos formats i creats per a tot tipus de plataformes, des de la televisió fins a espais digitals.

Nascut el 2003 a Igualada amb l’objectiu de donar visibilitat a la ficció televisiva, el Zoom va ser primer festival de l’Estat espanyol que va apostar pel cinema creat per a la petita pantalla. Al llarg dels anys el certamen s’ha reinventat, ampliant la participació en altres gèneres, formats i plataformes i l’any passat va arribar al seu vintè aniversari.

El Zoom Festival està organitzat per l’Ateneu Igualadí i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Igualada, amb el patrocini del Consell Regulador de la D.O. Catalunya.           

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*