Inici Societat Nova edició de l’estudi assistit per a joves gratuït durant l’estiu a...

Nova edició de l’estudi assistit per a joves gratuït durant l’estiu a Igualada

COMPARTIR

Aquest estiu el departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada tornarà a oferir el projecte “Suport a l’estiu: Endavant amb l’ESO”, amb l’objectiu de dotar d’espais d’acompanyament a l’alumnat jove. El projecte s’emmarca en les actuacions dirigides a promoure l’èxit escolar i la continuïtat educativa, entre les quals es realitzen mentories juvenils, es reforcen les orientacions educatives i es dona continuïtat al reforç escolar gratuït durant el curs adreçat a 4t d’ESO.

L’activitat “Suport a l’estiu: Endavant amb l’ESO” és de caràcter gratuït i es realitzarà del 26 de juny al 14 de juliol de les 9:30h a les 12:30h, de dilluns a divendres. L’activitat s’ubica a l’Institut Joan Mercader i es dirigeix a alumnes de 1r a 4t d’ESO dels diferents centres d’educació secundària de la ciutat.

A més a més d’oferir suport a les tasques escolars per reforçar les matèries durant el període de vacances, també es duran a terme dinàmiques que treballin l’aspecte motivacional, l’autoconeixement, les tècniques d’estudi i l’educació emocional.

El període d’inscripcions estarà obert del 25 de maig al 5 de juny. Per a més informació, podeu contactar al correu nosaltres@atlasfundacio.org o al telèfon 93 805 57 92.

El projecte s’emmarca dins el Pla Educatiu d’Entorn d’Igualada i està finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació Transformació i Resiliència i per la Unió Europea NextGenerationEU.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*