Inici Destacats Nova edició de la Mostra de Teatre Escolar d’Igualada

Nova edició de la Mostra de Teatre Escolar d’Igualada

COMPARTIR

Del 17 de maig al 4 de juny Igualada viurà una nova edició de la Mostra de Teatre Escolar; un aparador que acull els espectacles que s’han treballat durant tot l’any als centres educatius per obrir-los a la ciutat. A banda d’oferir la possibilitat a l’alumnat d’actuar al teatre municipal, també permet complementar l’oferta teatral gratuïta del municipi. Aquest any hi participen un total de 10 escoles.

Les arts escèniques ofereixen un espai de foment de l’art i la cultura, però també són una plataforma d’expressió amb un gran potencial que brinda a joves i infants l’oportunitat per desenvolupar-se de forma integral, tot explorant la creativitat i la imaginació, la memòria, les habilitats socials i comunicatives, la confiança, l’empatia i el treball en equip.

Per aquest motiu, des de 1979 l’Ajuntament d’Igualada dona suport als projectes d’arts escèniques que neixen als centres mitjançant la col·laboració entre el Departament de Promoció Cultural i el d’Ensenyament.

La mostra s’ofereix a tots els centres educatius i permet gaudir gratuïtament de les instal•lacions del Teatre Municipal Ateneu durant un dia per tal de poder-hi representar l’obra. A més a més, a cada edició s’ofereix difusió de la mostra a través de cartells i programes de mà amb la informació de cada obra.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*