Inici Societat Nova edició de les beques de Mips Fundació a estudiants anoiencs de...

Nova edició de les beques de Mips Fundació a estudiants anoiencs de medicina

COMPARTIR

Divendres 24 de novembre es va celebrar la tretzena edició de les beques Mips a l’Auditori del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia. Aquesta iniciativa forma part de l’obra social de MIPS Fundació Privada.

Des del 2010 en què MIPS Fundació va engegar el programa de BEQUES MIPS fins a l’actualitat, s’ha atorgat més de 400 beques destinades a futurs metges de la comarca de l’Anoia. Aquesta contribució ha estat possible gràcies a la col·laboració econòmica de Mútua General de Catalunya i de Mútua Igualadina Fundació Privada, amb una dotació total de 30.000 € per al programa de Beques Mips.

Enguany, un total de vint-i-tres estudiants han estat beneficiaris de les beques. Destaca, una vegada més, la notòria majoria femenina, una dada que es correspon amb la tendència de feminització dels estudis de medicina en els darrers anys. Els estudiants becats aquest 2023 són Xènia Amer i Riera, Maria Borràs i Borràs, Marta Canales i Martos, Omnia Chaaro i Oulad Salah, Queralt Collado i Cárcel, Carlota Díaz-Guerra i Prats, Carla, Elias i Santamaria, Marta Elías i Santamaria, David Escalante i Álamo, Jordi Guasch i Olivé, Maria Guerrero i Alemany, Carla Mendoza i Vidal, Alba Moreno i Ferran, Olga Núñez i Almendros, Mar París i Mateu, Alba Pelfort i Ventura, Nil Puiggròs i Cuadros, Mariona Rodríguez i Garcia, Anna Saumell i Miserachs, Clàudia Solà i Vives, Paula Solé i Ostal, Aina Sorolla i Masagué i Laia Torras i Duran.

La cerimònia de lliurament de beques va comptar amb la presència dels regidors de l’Ajuntament d’Igualada, Carme Riera, Primera tinent d’alcalde, i Miquel Vives, regidor de Sostenibilitat i Mobilitat, del Dr. Domènech de Mútua General de Catalunya, dels membres del Patronat de MIPS i, per descomptat, dels estudiants becats acompanyats de família i amics.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*