Inici Destacats Nova convocatòria a la selecció espanyola B de les igualadines Cristina Riba...

Nova convocatòria a la selecció espanyola B de les igualadines Cristina Riba i Carla Claramunt

COMPARTIR

El passat dimarts, 3 de març, la portera Cristina Riba i la jugadora Carla Claramunt, ambdues components del primer equip del Igualada Femení HCP han assistit, per tercera vegada, a la convocatòria del seleccionador nacional, Ricard Muñoz.

Tres són ja les ocasions en que les dues esportistes igualadines han estat convocades per la selecció espanyola ‘B’ a una sessió de control o entrenament al CAR (Centre d’Alt Rendiment) de Sant Cugat.

És evident doncs, que les joves esportistes igualadines estan aprofitant molt bé aquestes convocatòries, que són també un reconeixement a l’excel·lent tasca que estan realitzant en el Nacional Catalana de l’Igualada Femení HCP.

I és que l’equip igualadí és un dels favorits per adjudicar-se la plaça d’ascens a l’Oklliga gràcies als gols de la Carla Claramunt, màxima golejadora de la competició amb 26 gols (els mateixos gols que la seva companya d’equip Pati Miret) i gràcies també a les aturades de la jove portera Cristina Riba que, juntament amb l’experiència de la també portera, Mònica Ferrer i al bon joc de la resta de companyes, fa que el conjunt anoienc ocupi la segona posició del grup 1 i estigui ja classificat per disputar els Playoff d’ascens a Oklliga, que començaran el proper mes d’abril.

L’equip, dirigit per la ‘probablement’ millor entrenadora del món, l’asturiana Maria Fernández ‘Pulgui’, donarà el millor de si mateix en aquest tram final de competició i fer així possible el somni de la Cristina Riba i la Carla Claramunt de jugar a l’Oklliga amb l’equip de la seva ciutat i que les ha vist créixer.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*