Inici Destacats Nous tallers formatius gratuïts a Igualada per a empresaris i professionals autònoms

Nous tallers formatius gratuïts a Igualada per a empresaris i professionals autònoms

COMPARTIR

La regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració de l’àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona i el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, proposa diverses activitats formatives per a l’acompanyament de persones emprenedores i la consolidació i el creixement d’empreses. L’objectiu és oferir eines concretes que permetin millorar les habilitats directives i de gestió i afavorir el desenvolupament de la seva activitat empresarial. Les properes activitats formatives es desenvoluparan als mesos d’octubre i novembre.

El primer taller de formació, Negociar amb la valentia del NO, permetrà comprendre quins són els elements que concorren en qualsevol negociació i aprendre a gestionar-los per tal d’aconseguir una resolució efectiva. En la primera sessió, els participants aprendran a prendre consciència de quan i com negociar, conèixer els elements que integren una negociació i a optimitzar els recursos i eines al seu servei per assolir negociacions efectives. La segona sessió, els permetrà conèixer a nivell pràctic les diferents tècniques de negociació, utilitzar preguntes potents per liderar la negociació o gestionar les objeccions, comprendre les diferències i impacte entre la negociació integrativa i distributiva i, finalment, aprendre els diferents tipus de participants en una negociació en l’àmbit empresarial i la seva influència.

L’activitat està adreçada principalment a professionals autònoms, empresaris i a aquells perfils que gestionen persones o interactuen amb altres professionals per assolir objectius en l’àmbit comercial, gestió de proveïdors o direcció de projectes. El taller formatiu, que anirà a càrrec de l’empresa TSEOTSE SL, tindrà una durada total de 8 hores i es durà a terme els dies 17 i 24 d’octubre, de 9 a 13h.

La segona activitat, Com aprofitar les Dades Obertes per la meva empresa?, té l’objectiu de donar a conèixer què són les Dades Obertes, on es poden trobar i com es poden utilitzar, amb l’objectiu de millorar els processos, el màrqueting o fer anàlisis de mercat.

Els principals continguts que es tractaran en el decurs de la sessió són els següents: què són les Dades Obertes i quines són les dades públiques i gratuïtes que les administracions públiques i algunes empreses posen a disposició, on es poden trobar, quin ús en podem fer, exemples d’empreses que utilitzen les Dades Obertes per millorar els seus productes o serveis, algunes eines per analitzar i visualitzar Dades Obertes i, finalment, les dades de les xarxes socials com un cas concret per obtenir informació sobre el mercat i poder segmentar el màrqueting.

L’activitat està adreçada principalment a persones emprenedores, professionals autònoms, empresaris i directius o responsables de les diferents àrees de gestió de les empreses. La sessió anirà a càrrec de Carme Lavado, de l’Associació Iniciativa Open Data, experta en l’ús de les TIC i professora de la UPC. La sessió es realitzarà el dia 5 de novembre, de 9 a 13h.

La darrera activitat formativa, Negocis locals: com atraure clients de proximitat per Internet, té per objectiu dotar a les empreses, comerços i negocis locals d’eines per atraure els seus potencials clients mitjançant Internet.

S’analitzaran els principis generals d’una estratègia Social, Local i Mòbil, els aspectes a tenir en compte per tal que el web tingui visibilitat a la zona geogràfica on l’empresa desenvolupa l’activitat i ofereix els seus serveis, com identificar l’estratègia de paraules claus més adequada per a la promoció local, com fer publicitat local efectiva a través d’Internet, saber utilitzar les xarxes socials en entorns locals, fer un anàlisi comparatiu dels competidors locals a Internet i, finalment, com mesurar els resultats de l’evolució del posicionament amb Google Analytics.

L’activitat està adreçada principalment a persones emprenedores, professionals autònoms, empresaris, comerços i qualsevol negoci que orienti els seus productes o serveis a un entorn de proximitat. La sessió, que anirà a càrrec de l’empresa Think about Export SL, es realitzarà el dia 19 de novembre, de 9 a 13h.

Els tallers de formació són gratuïts i les places limitades. Es pot consultar el programa complet dels cursos al web www.igualada.cat. Per a més informació i inscripcions, es pot contactar amb IG-Nova Tecnoespai al telèfon 93 806 65 55.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*