Inici Destacats Nous capítols del podcast ‘Gent de La Llacuna’

Nous capítols del podcast ‘Gent de La Llacuna’

COMPARTIR

«Gent de La Llacuna» és un pòdcast setmanal de 25-30 minuts que es distribueix a través de Spotify, Google Pòdcasts, Amazon Music, Youtube, Facebook, Instagram, Twitter… i a la web www.manologarrido.com

El format de «Gent de La Llacuna» és una conversa que s’enregistra en el lloc que tria el convidat i que transcorre pel camins de la seva vida, sense més additius que els seus records i el present. Explicant les seves vivències, amb especial atenció a aquelles relacionades amb el poble de La Llacuna. Són protagonistes de diferents edats, diverses activitats professionals, són llacunencs i llacunenques de naixement o persones molt vinculades amb el poble, totes tenen en comú la seva passió i estima per La Llacuna.

«Gent de La Llacuna» són testimonis de vida de persones relacionades amb La Llacuna. Són converses sobre la vida quotidiana, sobre vivències, sobre records… són recorreguts per la trajectòria professional i vital dels diferents convidats.

En aquesta primera temporada des de l’agost del 2022 fins al juliol del 2023, hem realitzat 48 converses protagonitzades setmana a setmana per diferents persones vinculades al poble. S’ha connectat amb una àmplia majoria de la població de La Llacuna. Hi ha una mitja de 300 escoltes per capítol, tenint en compte que la població és només de 942 persones, podem parlar d’un format d’èxit. En un municipi on no existeix cap mitjà de comunicación formal, hem aconseguit establir una gran comunitat d’oients que cada setmana està pendent de qui protagonitza la conversa.

Iniciatives como aquest pòdcast de «Gent de La Llacuna» posen de manifest la voluntat i interès del conjunt de la ciutadania d’una petita població que s’interessa per allò que pensen, per allò que fan, per allò que han viscut els seus veïns, amics, coneguts… aquest pòdcast està servint per cohesionar i consolidar l’esperit comunitari i l’orgull de pertinença a un petit poble com és La Llacuna.

Amb tota l´experiència acumulada d´aquest primer any hem iniciat el passat dimarts 5 de setembre la segona temporada. Cada dimarts continuarem compartint les vivències, la vida quotidiana, els records en conversa amb la gent de La Llacuna.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*