Inici Destacats Nous assessoraments per a comerços de la Conca d’Òdena

Nous assessoraments per a comerços de la Conca d’Òdena

COMPARTIR

Gràcies al bon balanç dels participants d’edicions anteriors i a l’alt interès demostrat pels comerços, la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) ha obert set noves places per participar a les consultories personalitzades que arrencaran el proper mes de setembre dins del programa de suport digital al comerç “Digitalcommerce Conca”.

En aquestes consultories, totalment gratuïtes per als participants, diferents professionals assessoren als establiments comercials en quatre àrees: el branding (gestió de la imatge de marca), l’estratègia de comunicació (tant online com offline), l’estratègia de negoci (per treballar aspectes com ara l’organització interna, la rendibilitat del negoci, el públic objectiu, les tarifes, etc) i la venda online. La formació es farà en diverses sessions des del mes de setembre fins al mes de novembre, amb una durada total de 14 hores.

Per poder-hi participar només cal tenir un establiment a peu de carrer en un dels set municipis de la Conca d’Òdena (Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí). Les assessories van adreçades a tot tipus de comerços, restaurants i parades de mercat independentment del nivell de digitalització que tinguin i del nivell d’expertesa dels seus responsables, ja que els assessors adeqüen la formació a les circumstàncies de cada negoci. Les inscripcions estaran obertes fins el dia 19 d’agost a través de la web micod.cat o bé del correu electrònic comerc@micod.cat.

Des que el projecte Digitalcommerce Conca va arrencar l’any passat, ja hi han participat gairebé un centenar de comerços; quaranta van rebre l’acompanyament professional personalitzat durant l’any passat i en aquests moments estan rebent les consultories individualitzades una cinquantena d’establiments, als quals se sumaran els nous comerços que arrenquin la formació al proper mes de setembre.

A més, el programa ha dut a terme –l’any passat i també enguany- diversos seminaris grupals sobre aspectes relacionats amb la digitalització que han comptat amb la participació d’uns 130 comerciants i restauradors de la Conca d’Òdena.

El programa DigitalCommerce Conca, impulsat per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) amb el suport de la Diputació de Barcelona, va néixer el 2021 per ajudar als establiments comercials de la Conca d’Òdena a digitalitzar-se després de l’impacte de la pandèmia i el tancament perimetral que va tenir greus conseqüències per al comerç de proximitat.

FER UN COMENTARI

*