Inici Destacats Nou curs gratuït per persones a l’atur a Igualada sobre programació i...

Nou curs gratuït per persones a l’atur a Igualada sobre programació i disseny tèxtil en màquines tricotoses

COMPARTIR
?

L’Ajuntament d’Igualada, juntament amb l’Agrupació Tèxtil FAGEPI i l’Igualada Fashion Lab, oferirà a partir del mes de febrer un Curs d’Especialització en Tècniques de Programació i Disseny de Moda en Màquines Tricotoses, una iniciativa que s’emmarca en el pla de treball ACTE: Apostem per enfortir el sector tèxtil.

La formació arrencarà el 27 de febrer, s’acabarà el 18 de maig i s’impartirà a les instal·lacions de l’Igualada Fashion Lab i l’Ignova Tecnoespai, a la capital de l’Anoia. Constarà de 130 hores de formació tècnica, centrada en les màquines Shima Seiki, i 40 hores de formació transversal, que es desenvoluparan en horari de matí. A més, s’oferirà la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses del sector tèxtil local.

El curs, totalment gratuït, té l’objectiu de millorar les competències de persones a l’atur i, al mateix temps, facilitar la formació de nous perfils professionals que puguin cobrir les necessitats de les empreses tèxtils de la comarca.

Les persones interessades a participar-hi s’hauran de preinscriure presencialment a les oficines d’Ignova Ocupació (c/ Lleida, 78), de dilluns a divendres de 8 a 15h. Si ho desitgen, també poden demanar informació a l’adreça ignovaocupacio@aj-igualada.net.

El programa ACTE a Catalunya

L’Ajuntament d’Igualada, l’Ajuntament de Mataró i l’Ajuntament de Sabadell formen part de l’Associació de les Col·lectivitats Tèxtils Europees (ACTE) i duen a terme, des de fa 13 anys, accions d’impuls del sector tèxtil-moda a Catalunya, centrades en la innovació en l’ocupació i en la innovació en el teixit productiu.

Les seves iniciatives compten amb el suport de diferents institucions públiques i organitzacions empresarials i l’actual projecte, ACTE: Apostem per enfortir el sector tèxtil, el subvenciona el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals, a més de comptar amb el suport del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

COMPARTIR

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*