Inici Societat Nou conveni a Vilanova del Camí per al control i seguiment de...

Nou conveni a Vilanova del Camí per al control i seguiment de les colònies

COMPARTIR

A Vilanova del Camí hi ha diferents colònies de gats controlades des de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. Estan distribuïdes al municipi per poder fer seguiment i alimentar als gats que en formen part d’aquestes. La regidoria de Benestar Animal compta amb la col·laboració altruista de diferents persones que es fan cura d’aquestes tasques, perquè s’estimen als animals.

Concepció Rodríguez serà a partir d’ara, formalment, encara que sigui des del voluntariat, una de les persones encarregades del seguiment, control i alimentació de les colònies de gats del municipi. A més, col·laborarà amb l’Ajuntament per fomentar la participació ciutadana en aquest tema.

El conveni té una vigència d’un any, però es podrà prorrogar si les parts estan d’acord. A més podran constituir una Comissió de seguiment per impulsar els objectius comuns i per orientar les accions desenvolupades.

Recentment, conveni també amb Montgats

L’Ajuntament vilanoví ja va signar el passat mes de setembre un conveni de col·laboració amb l’entitat Mongats amb la voluntat de millorar les condicions de les colònies de gats i de les persones que hi col·laboren de manera altruista.

Les colònies permeten tenir una zona controlada, de manera que els animals s’acostumen a menjar el que els donen les col·laboradores autoritzades. Per això és molt important no donar-los menjar fora d’aquestes zones. A més, es redueixen els riscos sanitaris, gràcies al sanejament de l’espai on habiten, i alhora s’evita la sobrepoblació.

 

FER UN COMENTARI

*