Inici Societat Nou concurs de fotografia de Dones amb Empenta sobre la pressió estètica

Nou concurs de fotografia de Dones amb Empenta sobre la pressió estètica

COMPARTIR

El concurs de fotografia de Dones amb Empenta Com ens veiem les dones? arriba enguany a la 21a edició amb el tema “Nosaltres i la (de)pressió estètica. La nova proposta és parlar amb perspectiva de gènere i a través de la fotografia sobre tot el que gira a l’entorn de la pressió estètica com un problema estructural que pateixen molt més les dones i que afecta directament a la seguretat, l’autoestima i la projecció social.

El concurs és per a dones i es desenvolupa per Instagram. Entraran a concurs totes les fotografies que es publiquin o bé pel perfil personal amb l’etiqueta #ConcursDAE2024 i la menció a @donesambempenta, o a través del de l’entitat, enviant-les prèviament per mail a comunicacio@dae.cat, per a què pugui publicar-les des del perfil de DAE.

Es poden presentar tres fotografies com a màxim, fins el dilluns 18 de març a les 12h del migdia. El dissabte 23 de març, a les 19h, tindrà lloc l’acte de lliurament de premis tindrà lloc al centre Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui, amb la inauguració de l’exposició de les obres participants, que restarà oberta fins el 7 d’abril.

S’estableixen tres categories, Primer Premi amb 100 €, Segon Premi de 75 € i Premi del Públic de 50 €, per a la fotografia més votada per Instagram, és a dir, que obtingui més likes a la xarxa fins el divendres 22 de març, a les 12h del migdia.

Les obres participants també es podran veure online, per Instagram i pel Facebook de  l’entitat, a mesura que avanci el concurs. I un cop finalitzada l’entrega dels premis, també a la web de l’entitat: www.dae.cat/concurs-fotografia/.

Dones amb Empenta (DAE) organitza aquest concurs amb el suport de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui des del 2002 pel 8 de Març, amb l’objectiu de reflexionar amb perspectiva de gènere i expressar-se sobre el tema proposat a través d’un llenguatge artístic i a l’hora accessible com és la fotografia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*