Inici Destacats Nou Centre Igualada Nord celebra la seva fira mercat de primavera

Nou Centre Igualada Nord celebra la seva fira mercat de primavera

COMPARTIR

El proper dia 8 d’abril Igualada Nord tornarà a bategar amb el fira-mercat de primavera. Un cop més i durant tot el matí, els establiments Nou Centre participants a la fira, així com un grup d’artesans vinguts d’altres indrets, podran mostrar la seva oferta de productes i/o serveis a un públic variat i familiar d’Igualada i d’altres punts de la comarca. Aquest any el fira-mercat canvia lleugerament d’ubicació i ocuparà l’espai de la Plaça de la Sardana, així com els carrers Pierola i Dr. Fleming, al voltant de l’església de la Sagrada Família.

Tothom qui assisteixi al fira-mercat podrà participar també de les diferents propostes lúdiques programades. S’organitzaran jocs i tallers infantils amb la col·laboració de l’escola Monalco, els bombers d’Igualada oferiran una xerrada sobre prevenció d’incendis a la llar i, juntament amb Creu Roja Anoia,mostraran l’equipament dels seus vehicles d’emergència a tothom qui ho desitgi. A les 12:45 hi ha programat un magnífic espectacle de màgia amb el “Mag Caru” i, durant tot el matí,el grup teatral “la Gralla” es passejarà pels diferents carrers dels barris “prenent la temperatura” a la hosteleria i al comerç d’Igualada nord.

Com a activitat paral·lela i vinculada al fira-mercat, podreu gaudir també del Primer Corretapes Nou Centre. Durant tota la jornada de dissabte establiments de restauració Nou Centre oferiran tapes, pintxos i platets + beguda a 2 i 3 euros. Els establiments participants son: Restaurant Cafeteria Bar Salus, Curucú Bar, Cor Verd Restaurant, Entrepà i Pa, Restaurant Canaletes, Cafeteria Muntaner, Racó d’en Xavi, Cafè Barcelona, Pastisseria Plà i l’Antiga Cafeteria Soler.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*