Inici Política Noemí Trucharte: “El suport al comerç, autònoms i empreses continuarà sent una...

Noemí Trucharte: “El suport al comerç, autònoms i empreses continuarà sent una de les nostres prioritats”

COMPARTIR

El PSC de Vilanova del Camí ha presentat les seves propostes en l’àmbit de la promoció econòmica, un programa que vol continuar donant suport al teixit comercial i empresarial del municipi mentre es plantegen noves accions per atraure activitats econòmiques.

L’alcaldessa i candidata a la reelecció, Noemí Trucharte, recorda que “en els darrers anys hem estat al costat dels nostres botiguers i empresaris, per ajudar-los a superar moments tan complicats com els de la pandèmia” i també celebra que el polígon de Vilanova ha vist implantar-se noves empreses. “El suport al comerç, autònoms i empreses ha estat i continuarà sent una de les nostres prioritats”, ha explicat Trucharte.

La candidata socialista explica que mantindran l’esforç per atraure noves empreses al polígon, però refermant també l’aposta pel comerç i les petites i mitjanes empreses de Vilanova del Camí. “Estudiarem noves vies per ajudar el comerç i les empreses, ampliant les línies d’ajuts que ja hem anat fent en els darrers anys”, ha explicat l’alcaldessa.

Reforma del Mercat de Sant Hilari i nou espai de coworking

En l’àmbit comercial, Noemí Trucharte també explica que treballen en un projecte per renovar el Mercat de Sant Hilari: “Ha arribat el moment d’afrontar una reforma del mercat, per fer-lo encara més atractiu per als vilanovins i vilanovines i per atraure nous negocis”. L’alcaldessa considera que, a més, “un mercat ple de vida ajudarà a omplir encara més de vida el centre de Vilanova”.

Per fomentar l’activitat empresarial, els socialistes expliquen que crearan un nou espai de coworking al municipi, per tal que autònoms i petits empresaris puguin tenir un espai on treballar, reunir-se amb clients o establir col·laboracions amb altres professionals.

Trucharte remarca el compromís de l’equip socialista amb el comerç i el món econòmic de Vilanova: “a la candidatura tenim botiguers, autònoms, empresaris… saben perfectament el que costa tirar endavant els negocis i per això tenim el millor equip per contribuir a fer de Vilanova del Camí un municipi d’oportunitats en l’àmbit econòmic”.

Ampliació de la zona comercial a l’entrada de Vilanova

El projecte més ambiciós en l’àmbit econòmic és la urbanització de la zona PMUr1 -a davant del Mercadona- per tal d’ampliar la zona comercial i d’habitatges en aquesta entrada del municipi. L’alcaldessa i candidata a la reelecció, Noemí Trucharte, creu que “el desenvolupament d’aquesta zona, que ja tenim prevista al nostre pla urbanístic, permetria atraure més activitat econòmica en una zona molt estratègica, el que ens permetrà a Vilanova ser un dels grans pols comercials de la Conca d’Òdena”.

Acte de final de campanya

Els socialistes vilanovins tancaran la campanya electoral aquest divendres, 26 de maig, amb una tarda familiar amb xocolatada i inflables al parc de la tirolina del barri de la Pau, al costat de l’escola Pompeu Fabra. L’activitat començarà a les 17:00 i en cas de pluja es farà a Can Papasseit.

FER UN COMENTARI

*