Inici Destacats Noemí Trucharte repetirà com a candidata del PSC a l’alcaldia de Vilanova...

Noemí Trucharte repetirà com a candidata del PSC a l’alcaldia de Vilanova del Camí

COMPARTIR
Noemí Trucharte, durant un acte de la campanya de les eleccions municipals del 2015.

L’agrupació local del PSC va reunir aquest dimecres la seva executiva per ratificar Noemí Trucharte, actual alcaldessa de Vilanova del Camí, com la candidata de la formació per a les properes eleccions municipals

Seguidament es va celebrar una assemblea oberta a militants i simpatitzants que va aplegar una trentena d’assistents. Els militants van votar per unanimitat a Noemí Trucharte que tornarà a liderar la llista socialista a les eleccions de maig de 2019.

Durant la seva intervenció, Trucharte va renovar davant la militància «el meu “compromís amb el poble de Vilanova del Camí” i va assegurar que continuarà treballant pel municipi “amb el mateix esforç i constància que fins ara apostant per la transparència i la proximitat”

Amb l’elecció de la candidata, el PSC de Vilanova del Camí comença la cursa electoral de cara a les municipals de 2019 que ja tenen data, el 26 de maig coincidint amb les eleccions al Parlament Europeu.

El PSC és el primer partit del municipi que ha donat a conèixer el seu candidat per les que es preveuen unes més que disputades eleccions municipals. A la moció de censura que va portar al govern PSC, VA!, IPV-VV i Decide a principis de 2017 s’hi han de sumar les discrepàncies entre IPV-VV i l’alcaldessa, que es van tornar a fer evidents durant el darrer ple municipal.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*