Inici Cinema Netflix roda al Cementiri Nou d’Igualada escenes de la darrera temporada d”Stranger...

Netflix roda al Cementiri Nou d’Igualada escenes de la darrera temporada d”Stranger Things’

COMPARTIR

—Aquesta és la nostra innocentada del 2022—-

Netflix es va instal·lar la setmana passada a l’entorn del Cementiri Nou d’Igualada per rodar algunes escenes de la temporada final de la sèrie “Stranger Things”, un dels grans èxits de la plataforma.

Malgrat el secretisme que envolta la producció, la plataforma ha difós una imatge del rodatge, on es veuen els actors Noah Schnapp i Caleb McLaughlin, que interpreten els personatges de Will Byers i Lucas Sinclair respectivament, al cementiri obra d’Enric Miralles i Carme Pinós.

Fonts consultades per aquest diari expliquen que la gravació a l’espai del cementiri es va desenvolupar durant tres dies i ara el mateix equip ja treballa en altres localitzacions de les comarques de Barcelona que no s’han donat a conéixer.

El rodatge de les grans sèries de Netflix arriben a Catalunya en el marc d’una estratègia per incrementar la seva producció feta als estudis de Tres Cantos, a Madrid. En una atenció als mitjans de comunicació, la vicepresidenta de Producció de Netflix a Europa, Mary-Kathryn Kennedy, han reivindicat que “la inversió en les produccions de Netflix s’estén per tota la geografia espanyola. La companyia, que ja ha rodat a totes les comunitats autònomes de la mà de més de 40 productores locals (la majoria PIMEs), ha estrenat des de la seva arribada nombrosos títols fets a Espanya, generant més de 10.000 llocs de treball per a repartiment i equips tècnics”.

El Cementiri Nou d’Igualada, declarat recentment com Bé Cultural d’Interès Nacional, ha acollit nombrosos rodatges de cinema, videoclips i publicitat en els darrers anys.

COMPARTIR

3 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*