Inici Destacats Neix l’Associació de Turisme del Parc Agrari per reforçar l’oferta turística i...

Neix l’Associació de Turisme del Parc Agrari per reforçar l’oferta turística i econòmica de la Conca d’Òdena

COMPARTIR

El Parc Agrari de la Conca d’Òdena ha presentat l’Associació de Turisme, una entitat que agrupa petits empresaris, productors i emprenedors que impulsen projectes de turisme a la Conca d’Òdena. L’objectiu és que puguin col·laborar entre ells per posar en valor el territori i les activitats que s’hi fan, i que tot plegat contribueixi a fer que el turisme a la Conca generi una economia sòlida i sostenible basada en productes i serveis locals, i que preservi l’entorn natural i els valors de la zona.

La primera reunió, que va tenir lloc la darrera setmana, va ser el tret de sortida d’aquesta iniciativa que té com a objectiu connectar diferents agents del sector, com productors que ofereixen visites i tastos, llogaters de bicicletes, guies de senderisme, hípiques, cases de turisme rural, i guies d’elements patrimonials, tot creant una xarxa de col·laboració que permeti desenvolupar activitats i esdeveniments conjunts i reforçar, així, l’oferta turística de la zona. L’associació també busca conscienciar la població sobre la importància de conèixer i valorar el seu entorn, ja que aquest coneixement es considera essencial per a la preservació i promoció del territori. En aquest sentit unes vuit explotacions treballaran per a ser visibles i oferir activitats per donar a conèixer l’activitat agrària i els seus productes.

Propers passos i iniciatives

Per a formalitzar la participació, els interessats poden inscriure’s en aquest formulari que permetrà la incorporació d’agents al projecte i la seva presentació a la pàgina web del Parc Agrari de la Conca d’Òdena i a les xarxes socials. Els membres de l’associació podran participar activament en la presa de decisions, propostes d’activitats, i esdeveniments que es desenvolupin.

L’associació també s’ha compromès a establir una quota anual per a garantir el finançament i suport tècnic necessari per a les seves activitats. A canvi, l’oficina tècnica del Parc Agrari oferirà assistència en temes de finançament, organització, promoció i difusió de les iniciatives.

Col·laboració amb Anoia Turisme

Anoia Turisme col·laborarà amb les empreses vinculades al projecte del Parc Agrari de la Conca d’Òdena per desenvolupar un turisme sostenible i lligat al territori. Aquesta col·laboració busca reforçar els objectius del PACO, oferint un suport addicional a les empreses per a la promoció del territori.

 

 

COMPARTIR

3 COMENTARIS

  1. Pel que es dedueix per la foto, els inicis son realment modestos.

    Els desitgo inspiració i foça, i si cal sort, per obetnir un grau de satisfacció del seu públic (mercat) objectius amb la seva oferta

  2. Lo de la foto és un fidel reflex de la situació agraria de la Conca d’Òdena. Només cal donar-se una volta per les masies que encara queden i veure que són tal i com es veu a la foto.
    Realment, “turisme verité”

FER UN COMENTARI

*