Inici Destacats Neix l’Associació Magic Dream Team Anoia per donar noves oportunitats de lleure...

Neix l’Associació Magic Dream Team Anoia per donar noves oportunitats de lleure inclusives a la comarca

COMPARTIR

Un nou projecte social arranca per fomentar l’esport inclusiu i ampliar el ventall d’activitats de lleure per les persones amb discapacitats i/o malalties mentals de la comarca de l’Anoia i rodalies. El pròxim dijous 21 de setembre, es presenta oficialment a Can Papasseit.

L’Associació Magic Dream Team Anoia neix “amb l’objectiu de fer màgia”, segons ho descriuen les persones que en formen part. En aquesta associació no existeixen els límits ni les barreres, una reivindicació que és el seu motor perquè ningú es quedi enrere per ser com és.

És per això que treballen per ampliar el ventall d’activitats de lleure que poden realitzar les persones amb discapacitats i/o malalties mentals més enllà de l’àmbit familiar i acompanyar-les en les seves etapes vitals. De les diferències veuen una gran oportunitat i l’esport és una via per integrar i gaudir alhora que es promouen valors com la companyonia, l’esforç i la superació.

Aquest nou projecte que ha nascut aquest estiu a l’Anoia serà presentat el pròxim dijous 21 de setembre a les 19:30 h a Can Papasseit, a Vilanova del Camí, perquè tothom pugui conèixer el projecte i les persones que hi ha al darrere. Serà l’ocasió també de veure a tot l’equip de persones que vesteixen la samarreta l’associació.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*