Inici Destacats Nadal de pessebres vivents a l’Anoia

Nadal de pessebres vivents a l’Anoia

COMPARTIR

L’Agrupació Cultural i Recreativa Sigarra dels Prats de Rei té a punt la 46a edició del seu Pessebre Vivent, un dels més reconeguts de Catalunya i que inclou representacions a cinc espais de la vila. Les representacions es fan aquest 26 de desembre a les 18:30 i es tornaran a repetir, a la mateixa hora, els dies 1, 6, 7 i 14 de gener. No és un pessebre clàssic, on els assistents van fent un recorregut al seu ritme. És un  pessebre on els assistents es mouen tots junts d’un quadre a l’altre i, per tant, un cop començat no es permetrà l’entrada. El preu de l’entrada és de 8 euros i de 5 en el cas dels infants entre 5 i 12 anys.

Piera

A Piera, el dia de Nadal es durà a terme la 28a representació del Pessebre Vivent, que es farà entre les 18:00 i les 21:00 pels carrers i espais del barri antic del municipi.

La Pobla de Claramunt

El dia de Sant Esteve, la Pobla de Claramunt celebra una nova edició del seu Pessebre Vivent. Es faran dues representacions, a les 6 de la tarda i a 2/4 de 8 del vespre.

Hi haurà sis escenes, en què es combinarà el diàleg i la música, i l’entrada serà per la Font de la Petxina, i a partir d’aquí, al llarg de tot el carrer Major, se situaran els diferents oficis, com el fuster o el ceramista.

FER UN COMENTARI

*