Inici Cultura El Museu Molí Paperer de Capellades acull una exposició i taller sobre...

El Museu Molí Paperer de Capellades acull una exposició i taller sobre el teixit tradicional del Japó

COMPARTIR

Més de 170 persones entre dissabte i diumenge han pogut gaudir de l’exposició i del taller de Kasuri que s’ha fet aquest cap de setmana al Museu Molí Paperer.

Tal com explica la directora del Museu, Victòria Rabal, “tota aquesta proposta s’ha d’emmarcar en els 20 anys de relació entre el Museu i l’escola Hoki, amb totes les anades i vingudes per les dues parts. Aquest cap de setmana ho han pogut gaudir en directe molts capelladins i per això n’estem tan contents”.

Aquest dissabte i diumenge un grup d’unes 37 persones de l’escola Hoki Shiawase-no Sato, de la ciutat de Kurayosi, a la prefectura de Tottori, han fet una exposició de Kasuri, que és el teixit tradicional del Japó. Però a més a més també s’ha pogut fer tallers, com per exemple el del paper washi en forma de fil per tal de teixir-lo posteriorment per poder elaborar aquestes espectaculars peces.

Diumenge pel matí es va viure el moment més protocol·lari amb la presència del cònsul general del Japó, Yasushi Sato, i del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Capellades, Àngel Soteras.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*