Inici Destacats Mostra Igualada presenta la imatge de la seva propera edició

Mostra Igualada presenta la imatge de la seva propera edició

COMPARTIR

La fira d’espectacles infantils i juvenils Mostra Igualada ha presentat avui la imatge de la 35a edició, obra de l’agència de disseny igualadina, Quartada. El cartell, protagonitzat per una butaca, es planteja com una escenografia, en la que es presenten dues franges de color que actuen com a teló obrint-se i que dona pas a una escena onírica que busca capturar la màgia que ofereix la Mostra, amb una imatge simple però impactant.

Els creadors de la imatge expliquen que «mitjançant una peça de poesia visual, volem transmetre l’essència del viatge imaginatiu que el teatre ofereix. La butaca buida actua com a invitació, convidant cada espectador a iniciar el seu propi viatge, explorant el poder transformador de les arts escèniques. Elevant-se pel cel amb la lleugeresa dels núvols, descobriran nous horitzons.»

Oberta la inscripció de professionals a la 35a Mostra Igualada

Aquest dimecres 17 de gener, coincidint amb la presentació de la imatge, també s’ha obert el període d’acreditació dels professionals, a través del web de la fira. Un any més, la Mostra PRO Catalan Arts, el conjunt d’activitats dirigides als professionals, s’instal·larà a les Encavallades del Museu de la Pell i tindrà La Llotja com a epicentre de tota l’activitat.

Les inscripcions romandran actives virtualment fins al 31 de març. A partir d’aquesta data, els professionals es podran inscriure directament a la Llotja, durant els dies de la Mostra. A la secció professional del web de la Mostra es detallen totes les instruccions per acreditar-se així com els avantatges d’inscriure’s a la fira com per exemple invitacions i reduccions en el preu de les entrades, accés als espais exclusius per a professionals, inclusió de les dades de l’entitat al llistat de professionals o preferència en la reserva d’allotjament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*