Inici Destacats La Mostra d’Igualada comptarà amb més de 670 professionals acreditats

La Mostra d’Igualada comptarà amb més de 670 professionals acreditats

COMPARTIR

La 34a Mostra Igualada promourà un any més la Mostra PRO Catalan Arts, l’espai relacional i de negoci per als professionals del sector de les arts escèniques per a tots els públics a la Llotja —ubicada al primer pis del Museu de la Pell—. En la franja d’11.30 h fins al migdia de dijous 30 i divendres 31 de març s’aturarà la programació d’espectacles per tal que companyies, programadors i altres professionals es puguin trobar en un espai dissenyat per fomentar la relació, les reunions, les trobades informals, i el debat.

Mostra PRO Catalan Arts comptarà amb l’assistència de professionals catalans, d’arreu de l’estat i també de la Xina, Regne Unit, Irlanda, Dinamarca, Bèlgica, Itàlia, França i Alemanya. De moment, ja s’han acreditat més de 670 professionals provinents de gairebé 400 entitats.

La Mostra PRO Catalan Arts comptarà amb dues activitats prèvies als dies de la Fira. D’una banda, aquest dimecres 22 de març tindrà lloc el Taller COFAE: saps tot el que t’ofereix una fira?, una càpsula formativa virtual per compartir dinàmiques i estratègies d’abans, durant i després de les fires. Una setmana més tard, el dimecres 29 de març se celebrarà una visita d’espais de residència i creació de la comarca de l’Anoia amb programadors internacionals i de la resta de l’Estat que visitaran La Casa del Teatre Nu (Sant Martí de Tous) i Copons inLoft (Copons).

Dijous 30 de març tindrà lloc la inauguració institucional de la Llotja PRO, la presentació de programadors internacionals i estatals, i també la Jornada SPEEM: més enllà de la programació i opcions de finançament, organitzada per la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques, per tal de conèixer bones pràctiques de participació, creació de públics i dinamització comunitària. Per la seva banda, l’Institut Català de les Empreses Culturals presentarà el Pla C* Cultura pel clima, un programa de sostenibilitat ambiental per a les empreses culturals per oferir eines i recursos per al sector.

La programació PRO de divendres 31 de març començarà amb (L’assemblea) La Llotja de les arts escèniques #4: està tot el peix venut?, un debat dinamitzat pel col·lectiu jove L’Última Merda per reflexionar sobre la relació artista-programador a partir de dinàmiques de grup. A la tarda, tindrà lloc la presentació d’espais de residència i creació, una xerrada amb els gestors i gestores de La Casa del Teatre Nu (Anoia), Copons inLoft (Anoia), La Cremallera (Ripollès), Cal Gras (Bages) i El Canal (Gironès).

L’última jornada de la Mostra PRO Catalan Arts se celebrarà dissabte 1 d’abril amb les presentacions de tres projectes d’arts escèniques: ASSITEJ España (Artes escénicas para la infancia y la juventud), que donarà a conèixer els seus circuits i premis enfocats a estimular l’escriptura d’obres de teatre per a la infància i la joventut; la TTP (Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics), que exposarà el seu nou catàleg de bones pràctiques de programacions escolars i el projecte educatiu La Mostra Mestra, que presentarà l’itinerari per descobrir com esprémer els espectacles i unir arts escèniques i centres educatius.

Per a tots aquells professionals que assisteixen per primera vegada a la Fira, al llarg dels tres dies podran participar en el Primer cafè a la Mostra, una trobada informal amb la facilitaPRO Cofae Margarida Troguet, que els assessorarà per treure el màxim profit al seu pas per Mostra Igualada.

A la secció de professionals del web de la Mostra es detallen tots els avantatges d’acreditar-se a la Fira, com per exemple invitacions i reduccions en el preu de les entrades, accés a l’espai virtual exclusiu per a professionals o inclusió de les dades de l’entitat al llistat de professionals. El període d’inscripcions en línia va finalitzar el passat 19 de març, però totes aquelles persones que encara no s’hagin acreditat ho podran fer directament a La Llotja els dies de la fira.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*