Inici Destacats La Mostra d’Igualada avança en un acte públic la seva programació

La Mostra d’Igualada avança en un acte públic la seva programació

COMPARTIR

S’apropen les dates de la 28a edició de La Mostra d’Igualada, que es durà a terme del 30 de març al 2 d’abril. Per això, aquest divendres 10 de març, amb el Diari de La Mostra acabat de sortir del forn i abans de l’inici de la venda d’entrades, la fira proposa un acte gratuït, obert a tothom, per explicar els espectacles de la programació. La presentació anirà a càrrec del director artístic, Pep Farrés, i es durà a terme a les 21h, a l’Auditori del Museu de la Pell.

El Menú de La Mostra és una oportunitat excel·lent per assabentar-se de les propostes d’aquest any, comentades pel mateix director artístic que les ha seleccionat. Els muntatges estan organitzats dins de diversos itineraris per edats Per als més petits (3-6 anys), Per als no tan petits (6-12 anys), Per als joves (12-18 anys) i Per a tothom (aptes per a tots els públics a partir dels 3 anys) per facilitar-ne la tria i, a més, Farrés orientarà els assistents detallant les característiques de les diverses produccions i responent les seves preguntes.

Es repartiran exemplars del Diari de La Mostra –la publicació que recull la programació de la fira, desglossa totes les funcions i activitats i inclou informacions pràctiques–, que començarà a distribuir-se a Igualada i comarca a partir d’aquesta setmana, prèviament a l’inici de la venda d’entrades en línia, que s’obrirà el proper dilluns 13 de març a través del web www.lamostraigualada.cat. Les entrades a taquilla es podran comprar el cap de setmana del 25 i 26 de març a les taquilles del Teatre Municipal l’Ateneu, i posteriorment durant els dies de la fira a les taquilles de La Mostra situades a la plaça de Cal Font.

Enguany La Mostra reuneix un total de 51 companyies que duran a terme 102 representacions. Dels 52 espectacles (una companyia presenta dos muntatges) que es podran veure al llarg dels 4 dies de La Mostra, 15 són estrenes. D’aquestes, 6 són absolutes i 9 a Catalunya. Pel que fa a les companyies, 38 són de Catalunya, 11 de la resta de l’Estat i 2 internacionals (de França i Bèlgica). Les propostes tindran lloc a 16 espais d’actuació, dels quals 9 són sales i 7 es troben al carrer, a més de 2 espectacles itinerants per la ciutat. Enguany La Mostra incorpora dos espais nous d’actuació: les Cotxeres dels Moixiganguers i el Celler del Sindicat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*